Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a dolgok nagyon leviszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a dolgok nagyon leviszik a "Piaci" értékem?

Figyelt kérdés
Elvileg egy férfinak van. Tegyük fel van némi egészségügyi problémám ami mellett el funkcionálok de jóval kevesebbnek érzem magam mint mások. 4 éves korom óta vannak szívproblémáim, oxigénhiányom volt műtét alatt ami odatett az idegrendszeremnek és tikkelek. Ugye az ilyen idegi gondoknak társbetegsége az ocd, aminek a depresszió és a szorongás. 18 évesen majdnem ott maradtam egy szövődmény véget. Annyira nem gyenge a szívem hogy ne cipelhessek nehéz tárgyakat stb, csak mégis úgy érzem ezek miatt a gondok miatt nem nagyon kellek senkinek. Mégis miért engem válaszon valaki ha van egészéges is? És tuti fogok kapni pár választ ami még jobban lehoz az életről. 23/f
2023. aug. 6. 14:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
8.Oké, az ocd-t akkor simán kizárom az életemből mert ilyen egyszerű.
2023. aug. 6. 15:10
 12/28 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet valaki nagyon jófej meg intelligens, akkor is nehéz vele végtagok nélkül közös életet elképzelni.
2023. aug. 6. 15:11
 13/28 anonim ***** válasza:

OCD-t kezeld terápiával, máris felmegy valamicskét a “piaci értéked”.

Sajnos kevés az esélye hogy egészséges nőt találj mert tikkelés ugye eléggé látványos betegség. Keress inkább szintén hátrányos helyzetű nőt.

2023. aug. 6. 15:18
 14/28 A kérdező kommentje:
SSRI-t szedek az ocd-re, nem bánom ha a másik félnek is van valami gondja. De a teljesen vak, mozgáskorlátozott nők kizárva. Egyszer tetszett egy erősen látássérült csaj csak ő visszament a volt palijához szó nélkül. Egyszer alakult valami egy pco-s es csajjal, meg egyszer egy erősen neurotikussal.. Bár nem alakultak szerencsésen ezek, ők azt mondták nem az én hibámból.
2023. aug. 6. 15:22
 15/28 A kérdező kommentje:
13.Időnként elmúlik a tikkelés, hol ilyen hol olyan.
2023. aug. 6. 15:22
 16/28 anonim válasza:
gyerekkorom ota tikkelek, soha nem gátolt meg a nőzésben, 8 éve kapcsolatban vagyok, előtte is voltak nőim. Kifogás, kifogás.
2023. aug. 6. 16:15
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy milyen tikkek, meg milyen erősek.
2023. aug. 6. 16:16
 18/28 A kérdező kommentje:
Elvileg Napóleonnak is volt és ő magasra jutott.
2023. aug. 6. 16:16
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem mi már beszéltünk itt kérdező, feltéve, ha te írtál nekem anno privátot (csak később reagáltam pár héttel/hónappal). Akkoriban szintén egy ehhez hasonló tikkelős kérdést írt ki valaki. Leírtam neked(?), hogy én is tikkelek, nem is kicsit. Illetve én a tikkelést a szemre értem, de emellett van még vagy 50 másik kényszercselekvésem, minden végtagomra, fejemre, stb. igaz ez. Csak amikor emberek között vagyok, el szoktam rejteni, noha így is észre szokták venni néha. Múltkor ki is röhögött valaki egy házibulin (ha iszom, esetleg drogot fogyasztok, sokkal jobban előjön). De barátnők terén nekem nem volt komolyabb gondom hálistennek. Ha elutasítottak, az sem a tikkelés & kényszercselekvések miatt volt. Most is van párom, akitől épp távol vagyok. Tegnap mondta is a telefonban, hogy már hiányoznak ezek a késznyszercselekvések is a mindennapokból, alig várja már, hogy újra találkozzunk 😅 Minden a kommunikáción múlik, és azon, hogy hogy tudod eladni magad. Értendő ez mind az emberekkel, mind a nőkkel való interakcióra is. Én megtanultam jól eladni magam, és szimpátiát kiváltani az emberekből az évek alatt.

Ha érdekel valami tanács, vagy esetleg reagálnál a korábbi válaszüzenetemre, ahol a tikkelésről kérdeztél (már ha te írtál nekem anno), akkor folytathatnánk a diskurzust vagy itt, vagy privátban.

2023. aug. 6. 16:27
 20/28 A kérdező kommentje:
Sosem beszéltünk. Én csak koffeint meg nikotint fogyasztok, mát jó ideje nem kötött belém senki ezért, elvileg "ijesztő" a kisugárzásom, nem is értem miért.
2023. aug. 6. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!