Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Árthat az egészségnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árthat az egészségnek ha ezeket soha nem kapom meg?

Figyelt kérdés
Soha nincs szex, nem szeretnek, én már ezekről rég lemondtam. Semmi motivációm nem maradt keresni. Egyébként is lehúz a sikertelenség és nem akarom újra átélni szóval hanyagolom. 23/f
2023. aug. 6. 11:44
1 2
 1/18 Noren1989 ***** válasza:
80%
A mentàlisnak leginkàbb.
2023. aug. 6. 11:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Az amúgy is rossz volt mindig, 4 évesen volt egy oxigénhiányom és betett agyilag.
2023. aug. 6. 11:46
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Persze hogy árt. Az ember társas lény, ha nem szeretik befásul, a szex pedig lételem szintén
2023. aug. 6. 12:08
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát nem járhat mindig mindenkinek minden..
2023. aug. 6. 12:09
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Aki lemond róla és nem tesz érte, annak nem is igen lesz.
2023. aug. 6. 12:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Ugyan, aki elég jól nézz ki az tinikorától kezdve a harmincas éveig kapja a figyelmet. Bum össze jön ezzel, aztán bum azzal. Ennyi, nem tesznek érte.
2023. aug. 6. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
53%

Ja persze csak a legtöbb ember úgy van kódolva, hogy nem vonzódik magánál kevésbé vonzó emberhez.

Én pl konkrétan próbáltam ezen változtatni, lefeküdtem átlagos/átlag alatti kinézetű lánnyal, de egyszerűen nem voltam képes vonzódni hozzá, még úgy sem hogy egyszer kb könyörgött hogy a szexrabszolgám legyen. Egyszerűen undorodtam az egész helyzettől, mintha a nagymamámmal, vagy egy férfivel kellett volna lefeküdnöm.

Szóval sokat érek azzal, hogy sok ilyen lánynak tetszek.

2023. aug. 6. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Bármi árthat az egészségnek ha sokat hergeled magad miatta.

Bele lehet őrülni akármibe attól kezdve hogy sosem leszel milliárdos, vagy hogy sosem járhatod be az egész világot, max néhány ország néhány városát, vagy sosem leszel világhírű, vagy sosem lesz pont olyan életed amilyet szeretnél, bla bla. Ha minden este úgy mész aludni hogy ezeken kattogsz, akkor nyilván egy ponton full elmegy az eszed és/vagy infarktust kapsz a stressztől.

Vagy az ellenkezője is igaz; összeszeded magad, mondhatod azt hogy ez van, és eléd az életed mint mindenki más, normális ember.

2023. aug. 6. 14:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Attól still frusztráló.
2023. aug. 6. 14:55
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

"egyszer kb könyörgött hogy a szexrabszolgám legyen"

🤣🤣🤣🤣🤣

2023. aug. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!