Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak alul vannak értékelve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak alul vannak értékelve?

Figyelt kérdés

-Kertitörpe lányok a kemény 155 centijükkel vágyhatnak 195 magas palira, de "csúnya" férfiak nem vágyhatnak szép és formás nőkre.

-Ha valaki belekezd valamibe amitől jobban érzi magát a nők rögtön belekötnek. "Jajj a testépítés a többségnek taszító", "jaj de ostoba vagy", "nekem a szépfiúk tetszenek". De ha egy nőt szól meg valaki akkor jaj.. Férfiakhoz való hozzáállás ez a "takarodj a helyedre", nőknél meg "oh yes queen".

Holott a férfiak végzik a kemény fizikai munkát, ők dolgoznak többet éjszakai műszakban, veszélyes munkahelyeken. Férfiak fejeznek be többször öngyilkosságot és még sorolhatnám. Ha meg valaki rosszat húzott a gén lottón és átélte a sok xart mégis hogy lehet tőle elvárni hogy ne gyűlölködjön?

2023. aug. 6. 10:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok focistafeleség szépségű, de csúnya sem. És csak felvilágosítottalak, hogy nőknél abszolút nem hátrány az alacsonyság, sőt, és azért, mert te nem vagy kapós, nekem nem muszáj alacsony pasit választanom.

Se férfitől, se nőtől nem elfogadható, hogy kéretlenül tapizzon mást. De szerintem te az a szokásos undormány van, nem a kettős mérce zavar (amit én mellesleg nem is tapasztalok, csak megjegyzem), hanem az, hogy nem taperolhatsz büntetlenül nőket.

„A magányos férfiakat semmibe sem veszi a társadalom, de ha kifejezik a haragjukat már jajaj..”

Hát, bocsi, de én nem tudok olyannal együtt érezni, aki gyűlölködik, fröcsög, pusztán azért, mert nem jön be az áhított nőknek.

2023. aug. 6. 12:00
 22/36 anonim ***** válasza:
92%
Gyerek vagy meg, menj, hozz egy nyalokat magadnak. A kezedet meg a ferfiak tornek el, ha noket zaklatnal, bar ilyen magassaggal szerintem egy 50 kilos no is eletveszelyt jelentene rad.
2023. aug. 6. 12:05
 23/36 anonim ***** válasza:
41%
volt egy seggdugasz méretű kollégám. Gyúrt ugyan, de ugyanúgy seggdugaszként tekintettem rá.
2023. aug. 6. 12:22
 24/36 anonim ***** válasza:
94%

Aztán kire haragszol, te szellemi törpe? Mindenkire? Jól kitoltál velünk. Vagy csak magaddal...

Arra haragszol, aki megmondja, hogy van barátja, és elhajt? Hát lesznek egy páran, nem egy hűtlen rongy minden nő, de a többség szerint ez inkább pozitív. Ha egyedül téged zavar, talàn mégis a te fejeddel van a probléma.

Nem tetszel a nőknek, és nemet mondott? Ha igent mond, de elhányja magát, ha a közelébe mész, fizeted a randikat, de a kezét se foghatod meg, akkor jó lesz neked? Na ugye, te ostoba ...

Kifejezed a haragod? Kiírsz napi ötven kérdést? Húha, ez ám a bosszú... Tettlegességig el mersz menni? Lesz részed szexben, igaz a börtönben és azonos neműekkel.

Más verzió nincs, nem hagytam ki semmit.

2023. aug. 6. 12:33
 25/36 anonim ***** válasza:
95%

Arra vágysz, amire akarsz, csak nem kell csodálkozni, ha a kutyának nem fogsz kelleni. Ti nyavalyogtok naphosszakat, hogy miért nem jár nektek alanyi jogon top nő, akkor is, ha ti magatok pl rondák és/vagy kövérek vagytok okádék belsővel.

Rengeteg pasinak bejönnek az alacsony nők, na és? Kereslet-kínálat, nehogy már rosszul kelljen érezze magát egy 155-160 centis nő, amiért bejön a 180 centis pasinak.

Bár ilyen gusztustalan, beteg belsővel, ami neked van nem csodálkozom egy pillanatig sem, hogy messziről kerülnek a nők.

2023. aug. 6. 12:35
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"De ha egy nőt szól meg valaki akkor jaj.. Férfiakhoz való hozzáállás ez a "takarodj a helyedre", nőknél meg "oh yes queen"."

Szemmel láthatóan elég szelektíven érzékeled a valóságot.

Tele van a gyakori olyan kérdésekkel, amikor képeken belinkelt szép arcú, jó alakú nőket fikáznak, neveznek - jó esetben - átlagosnak, középszerűnek, "olyan kis semmilyennek", vagy átlag alattinak, csúnyának, vagy bizonygatják, hogy a nők 30 felett "ráncosodva", kevésbé tónusos testtel, kevésbé feszes bőrrel kb. eláshatják magukat, bezzeg a férfiak olyanok, mint a jó bor, stb.

Szarrá sminkelt, agyon plasztikázott és szarrá filterezett insta modellek fotóin csüngő férfiak bizonygatják itt nap, mint nap, hogy Palvin Barbi már nem szép nő, (vagy soha nem is volt az, csak átlagos), meg linkelik be naponta azt nevetséges ábrát a két nem "szexpiaci értékéről".

Értem, hogy nehéz objektívnek lenned, ha férfi vagy, mint ahogy a nők sem feltétlenül objektíven látják ugyanazokat a kérdéseket, hanem a saját érzelmi szűrőjükön át, de azért ennyire nem kéne torz valóságképből kiindulnod, mert saját magadat csapod be vele.

2023. aug. 6. 12:53
 27/36 A kérdező kommentje:
Tény hogy sok átlag alatti nő hiszi magát világszépének.
2023. aug. 6. 13:26
 28/36 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy tény az is, hogy sok rohadt belsővel és külsővel rendelkező incel vizionálja azt, hogy neki alanyi jogon top nő JÁR.
2023. aug. 6. 13:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
28 vagy azt h ők bizony rendes normális pasik.
2023. aug. 6. 14:39
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudományos kutatás bizonyítja, hogy a nők megfelelően értékelik magukat és ennek fényében a férfiakat is jól lövik be (a szintjüket is ahogy ezt itt mondani szokás)!!!! Nincsenek egyáltalán alulértékelve. A férfiak ezzel szemben alaposan túlértékelik magukat és ennek megfelelően a nőket alulértékelik. Ebből egyenesen következik, hogy szerintük a nők alulértékelik őket és túlértékelik magukat ugyebár. És bakker ennek a kutatásnak az eredményét tűpontosan hozzátok mindennapi kérdéseitekben, nincs is kétség, hogy a kutatás nagyon pontos eredményt hozott.

[link]

2023. aug. 6. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!