Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akik edzőterembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik edzőterembe járnak valójában férfiakra vannak nagyobb hatással mint nőkre?

Figyelt kérdés

Ez egy akkora tragikomédia, pedig valójában ez a helyzet.

Legtöbb férfi aki edzőterembe jár természetesen nem vallaná be de valójában az is az ezzel kapcsolatos céljai, álmai közt van hogy majd ha kigyúrt lesz akkor nagyobb sikere lehet nők között.

Valójában meg a nők pont hogy lesz*rják hogy az a pasi mennyire izmos, és a többi férfi fog felnézni rá és példaképként tekinteni rá ha izmos lesz.

2023. aug. 5. 22:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

5.

6-Vagyok.

Hát gondoltam hogy te nem vagy esete az ilyen férfiaknak! Be is bizonyosodott!

2023. aug. 6. 01:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Cicu, figyelj. A kérdező kérdezett tőlem, válaszoltam. Az egész kérdésben nincs megemlítve, hogy kik, milyen paraméterekkel válaszoljanak. Ha te erre nekiállsz acsarkodni, hogy ki hogy néz ki, annak 1) semmi értelme, tereled a kérdésről a figyelmet, 2) senki nem fogja azt mondani, hogy "igazad van, bocsánat, csúnya vagyok, hogy merészeltem megszólalni".

Viszont a te kisebbségi komplexusodról rengeteget elmond.

2023. aug. 6. 02:31
 13/18 anonim ***** válasza:

12.

Nem Én vagyok a csúnya, nekem nincs kisebbségi komplexusom, maximum neked lehet.

2023. aug. 6. 02:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy nézel ki, de sajnos kisebbségi komplexusod van, azért vagy most ennyire érzelmes. Ki bántott? Nem megy az edzés?
2023. aug. 6. 02:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem nőként soha nem tetszettek a body builder arnold schwarzenegger sztreoidozó pasik akiknek nagyobb melle van mint az én B kosaram. Ez egy életvitel, egészségükre, nekem nem jön be.

Ami viszont tetszik az a természetesen szálkás izmos testalkat amin látom hogy sportol hetente többször. Mivel én is ilyen vagyok számomra ez a vonzó.

30/N

2023. aug. 6. 03:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Minden nő elvárja, hogy ki legyél gyúrva.
2023. aug. 6. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Még jobban pontosítok a kérdésen. A kérdés önmagában igaz, a nők leszarják hogy egy férfi kigyúrt, főleg ha mellé nem jóképű akkor még negatív hatása is van. A férfiaknak meg csak egy bizonyos része, konkrétan az intelligenciában alsó fele "néz fel" a kigyúrt férfiakra.
2023. aug. 6. 09:56
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez így van, ez a mai szépségideál, hogy kigyúrt meg mittomén, ezt a pasik találták ki maguknak, a legtöbb nő jobban kedveli a lágyabb kontúrokat, nem ezeket a nagy izmokat, és igazából én nem azt mondom, hogy a férfiakat presszionáljuk bele bárkinek a szépségideáljába, csak elég viccesnek gondolom, hogy a nőket okolják egy olyan elvárásért, amit nem is mi állítottunk fel.
2023. aug. 6. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!