Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a farkuk miatt nem ismerkedtek! Ezeket próbáltátok már?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezek az én kérdéseim, mert én is emiatt nem ismerkedek. A párkapcsolat, család, normális szexuális élet, a szerelem és a boldogság esélyéről már lemondtam. Most a linkelt kérdésekben lévő változáson dolgozok. Ti nem próbáltatok hasonlót?
Az is egy megoldás.
Ez a dickcel olyan istentelenül, kegyetlenül sötét...
Nincs az az éjszaka...
Írhatnátok neki bármit, akkor sem hinné el ha a jóisten magyarázná el neki, úgyhogy felesleges vele vitázni
Az a baj hogy már régről ismerem itt: Nekem is akkora a szerszám mint neki, aztán akármit írtam neki az volt a lényeg hogy a nők úgyis csak hazudnak meg megjátszották, mert az igenis kicsi. Aztán hogy egy anonim oldalon is sokan nők is megerősítik hogy nem vészes és lehet fantasztikus vele a szex, és cáfolja úgy hogy ő az akinek szűz férfiként erről fogalma sincsen egészen fenomenális!
Gondolom ezt hívják beteges téveszmének. Van alapja, de közel sem igaz mert erősen túlzó.
Felnagyítja a problémát akkorára hogy az áthidalhatatlannak tűnjön, miközben ugye jól tudjuk hogy nem az. Pszihológiai eset az biztos
Vagy inkább pszihiátriai
Köszi az önjellemzést.
Sőt! Még a válaszokat is én írom. A tiédet is, mert ugye csak én vagyok a gyakorin.
Semmit nem tudsz rólam, sose beszéltünk. További jó hazudozást!
Majd olvassatok a témában vagy beszéljetek erről nőkkel.
"Majd olvassatok a témában vagy beszéljetek erről nőkkel."
Baszki itt nőkkel is beszélsz!
Szerinted a gyakorin, vagy a gyk ezen kérdésébe csak férfi szólhat bele?
Teneked kéne egy szakember akivel beszélgethetsz mert ezt csak az tudná kezelni
Olvasd el újra. Azért, mert felszopkodjátok egymás százalékát, nem lesz igazabb.
Minek tettél fel kérdést, ha nagy ívben szarsz arra, amit mások mondanak, tanácsolnak? Nem rosszból tették, segíteni akarnak.
És NŐ vagyok, mielőtt belém kötnél. Szerintem sem a mérettel van a baj, de úgyse hiszed el.
Aki normális velem, azzal én is az vagyok. Kedvelni szoktak az emberek. Nem csodálkozok, hogy nincs senkim, mert nem is keresek. Nem mindenki képtelen egyedül lenni.
Én is nő vagyok... Olvastad a kérdést? Amúgy engem se a méretem zavar a legjobban, hanem az, hogy másfél éve vak vagyok. Akkor nem csak az itteni hülyeségeket tudnám olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!