Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a farkuk miatt nem ismerkedtek! Ezeket próbáltátok már?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezek az én kérdéseim, mert én is emiatt nem ismerkedek. A párkapcsolat, család, normális szexuális élet, a szerelem és a boldogság esélyéről már lemondtam. Most a linkelt kérdésekben lévő változáson dolgozok. Ti nem próbáltatok hasonlót?
Hátrány??
Van aki nem szereti, nem bírja azt a méretet.
Ott már nem lehet csattogtatni mint a bádogtetőt!!!
Nem értelek kérdező! Mekkora ? 13-16 cm között ? Millió férfi él kapcsolatban ekkora méretű farokkal.
Ha tudod hogy ez átlagos akkor miért nem ehhez mérten keresel partnert. Zárd ki a könnyűvérű/bulikban lazán kefélgető nőket. Azokat akik egyejszakaásokat keresnek, szex társkeresőkön vannak. Vannak viszont kisgyerekes egyedülálló anyukák , ducik - kedves kis nők. Nekik biztos nem számít ha 13 centi a faxod és nem 22. Célirányosan keress és pl a vékony menő nőket felejtsd el.
A férjemnek annyira kicsi a farka, hogyha bennem van nem is érzem. Miért a férjem akkor? Mert kitartó gyakorlással és szeretettel sikerült megtalálni azokat a szögeket, pózokat, amikkel el tud juttatni a csúcsra. Gőzöm sincs, hogy mekkora a pontos mérete és nem is érdekel. (Csak neked: gyanítom, hogy a tiédnél is kisebb.) Sosem csináltunk ügyet belőle csak igyekeztünk, hogy mindkettőnknek jó legyen. Sosem szégyellte a péniszét, sosem szabadkozott. És nem is lett volna oka rá.
Szerintem neked az önbizalmadat kéne megjavítani de gyorsan. Ez csak egy tünete az alacsony önbecsülésednek.
Mekkoráról beszélsz?
Akkor élj másik világban és véletlenül se beszélj nőkkel vagy olvass bármit a nők igényeiről.
...
Meghagyom neked az ajánlott nőket. Én rendszeresen edzek, hogy kinézzek valahogy. Menő csaj sose kéne, én az értelmes embereket szeretem.
Azt én is tudom, hogy lehetne olyan kapcsolatom, ahol a nő, ha nincs ló, jó a szamár is alapon beéri velem, de az nekem nem kell.
Pontosan. Aminek fontos része a behatolásos szex.
Azért megnéznélek, ha a férjed holnap úgy ébredne, hogy nagy farka van :D
Pl 19 felett már sokan nem szeretik ha a méhszájukat döngetik.
Abban meg mi a jó ha 22centiből nem tudsz betenni csak 15öt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!