Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párt találni így?
Nem tartom magam helyesnek, mert tudom, hogy alapvetően nem vagyok az.
Sok esetben nagyon elszúrtam sajnos az életem, mikor anyum elhunyt.
Nem voltak barátaim, családom letojt. Akkor rossz tapasztalataim voltak az emberekkel, féltem tőlük, mert mindenki ok nélkül bántott folyton.
Annyira magamba zuhantam, hogy 10 évig konkrétan semmit nem csináltam. Már mint nem dolgoztam egyáltalán. Tudom, gáz, utólag már belegondolva, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Most meg már az egészségemmel is akadnak gondok, hasi fájdalmak, stb.
Igazából próbáltam erőt venni magamon, így próbáltam munkát keresni. Meg volt egy két próbálkozásom egyébként előtte is, csak hát hamar elküldtek.
Aztán meg ugye nem vettek fel, mert nem igazán tetszett nekik, hogy sehol nem dolgoztam.
Tudom nem sok, és nem is tudom ebből eltartani magam, de közmunkára jelentkeztem, mert gyárba se vettek fel dolgozni egyáltalán. Úgy hogy picit több mint egy éve itt vagyok.
Azért nem léptem még ki innen, mert egyszerűen székrekedéssel is küzdök, amiből az jön ki, hogy azon a fájdalmon kívűl amit amúgy is érzek, még van más féle fájdalmam is. Plusz, van, hogy random hasmenés tört rám.
Amire meg őszintén nem akartam szén tablettát bevenni, mert örülök, hogy egyáltalán valami ki jött belőlem. Nem hogy még elfojtsam.
Szóval igazából a kérdés adott, van így esélye az embernek párt találni?
Jó, persze munkahelyről már volt olyan, hogy valakik össze jöttek, de egyszerűen nincsenek úgy fiatal jányok, hogy azt mondhatná az ember hogy találhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!