Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul esne, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha valaki nem tartana a végleges párjának?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem esne rosszul, szeretem az érdek nélküli önfeledt kapcsolatokat.
2023. aug. 5. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mert tartós kapcsolatot szeretnék, így akkor nem egymást keressük.
2023. aug. 5. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
#2 ezt mióta keresed?
2023. aug. 5. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
30%

Három kapcsolat után rájöttem,hogy NINCS véglegesség a szerelemben,kapcsolatokban.

Ámítás és naivság annál több !

2023. aug. 5. 13:39
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Olyantól igen, akivel hosszútávra tervezek. Ha eljétél kezdve ki van mondva, hogy csak addig és csak azért vagyunk együtt mert jó a szex és most más nincs képben, akkor nyilván ez így okés
2023. aug. 5. 13:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát én is tartósat keresnék, csak épp 15 év alatt nem jött össze, sok éve nem is volt senkim, és a még "nem véglegeset" is eléggé megválogatnám, 1-2 személy van csak, aki megfelelne. Csak pár szempontot tennék félre ez esetben (életkor és kinézet), minden más ugyanúgy fontos (összhang, tisztelet, hűség, stb.). Nem rajongok az ötletért, de egy kis támogatás, kellemes társaság azért jólesne.
2023. aug. 5. 13:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 ha így állsz hozzá nem is lesz neked
2023. aug. 5. 14:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is inkább a tartós kapcsolatok kellenek én is azt szoktam keresni
2023. aug. 5. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

A mai világban ez alap, tehát totál nem esne rosszul, ha ezt közölné, sőt: inkább korrekt is lenne.

A mai kapcsolatok olyanok, mint a kínai termékek: a legtöbb gagyi:):):).

2023. aug. 5. 14:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kinek vonzo az az erzes, ha eleve eldobhatonak definialjak a szerepet a kapcsolatban?
2023. aug. 5. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!