Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró milyen oldalakon ismerkedhet heteró emberekkel?
Szeretnék ismerkedni nőkkel, de sehol nem lehet. Mindenhol fizetni kell érte. Van olyan app, mint a boo, ott meg tőbször kell próbálkozni a fizetéssel, mert van amikor elfogy a készletről a vírtuális termék. Más appban havi 10'000-ret kell fizetnem ahoz, hogy ismerkedjek.
Melegek számára számtalan olda és app érhető el INGYENESEN. Heteró társkeresésre nem lehet igényelni valami állami támogatást?
Állami támogatást b+
Akkor valami ügynököt is küldjenek ki melléd, aki fogja a kezed.
Bocs, de ha 10-20k-t sajnálsz erre, akkor mégis mit szeretnél csinálni egy kapcsolatban? Nézni a plafont?
Ez pitiáner összeg, van hogy az első randi első koktélja elvisz ennyit.
Igen. Vannak problémáim. Vannak személyes találkozóim. Találtam úgy barátokat a neten, hogy utána személyesen is találkoztunk és már 10 éve tart a barátság. Ha megismernek, megszeretnek. Csak nem akarnak megismerni mert van szebb is.
Bipoláris borderlin vagyok, hangulati instabilitásom van, szorongásos depreszió, szociofóbia, paranoid vagyok, önértékelési zavaraim vannak.
De szeretnék ismerkedni. Ha valaki értékelne és sikerem lenne, az segíthetne rajtam is. Amellett, hogy boldog lennék valakivel akit boldoggá tehetnék.
Úgy fest emberként nem nagyon nyűgözted le a húspiac szereplőit, hiszen nincsenek likejaid, és egy vagon mentális betegséggel küzdesz.
Ezeken az appokon a lányok a top 10-20% férfit értékelik csak. Keress más ismerkedési módot, ha azt gondolod, hogy ott jobban megy.
16
Eleve kezdjük ott, ha nincs pénzed kifizetni egy randiappot, mégis miből fogsz majd randizni?
K durva sok szerethető dolog van bennem. Megismertem egy lányt és szerinte lehengerlő a személyiségem és buknának rám a csajok. Neki nem kellek mert 200 kilóméterre lakik.
Ha valaki tud más ismerkedési formát az segíthetne. Én csak a randiappokat ismerem. Facen is vicc ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!