Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró milyen oldalakon ismerkedhet heteró emberekkel?
Szeretnék ismerkedni nőkkel, de sehol nem lehet. Mindenhol fizetni kell érte. Van olyan app, mint a boo, ott meg tőbször kell próbálkozni a fizetéssel, mert van amikor elfogy a készletről a vírtuális termék. Más appban havi 10'000-ret kell fizetnem ahoz, hogy ismerkedjek.
Melegek számára számtalan olda és app érhető el INGYENESEN. Heteró társkeresésre nem lehet igényelni valami állami támogatást?
A bumberst nem értem. Nem tudok angolul.
A tinderen tetszettem valakinek. Nem láthatom, hogy kinek, ha nem fizetek elő. Próbáltam ráírni valakire, de nem írhatok amíg nem fizetek elő. Így miért lenne jobb egy képnézegetőnél ha kapcsolatteremtésre alkalmatlan?
Akkor tehát ronda vagy, tapasztalatlan, rossz emberismerő, rossz kommukációs képességekkel rendelkezel, nincs pénzed, nem tudsz angolul és paranoid vagy.
Nem értem, miért nincs barátnőd.
Inkább az legyen a kérdésed, hogy mi az ami Ingyenes...
Mert ez h heterók hol ismerkedjenek...milliárdnyi hely van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!