Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 120kgs nöként hol ismerkedhetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

120kgs nöként hol ismerkedhetnék olyan férfiakkal akik elfogadnak kövéren?

Figyelt kérdés

Nem hàtràny ha a pasi is kövérebb.

Korosztàlyban 35-50

2023. aug. 3. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Vannak perverz ferfiak akiknek bejon ez. De szerintem inkabb kezdj el fogyokurazni mert ennek sulyos egeszsegugyi kockazata is lehet es mindenfele rosszindulat nelkul irom ezt
2023. aug. 3. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Az elfogadás, ha meg is van, ott lenne a félelem, hogy korán elveszítem a partnerem, ugyanis ekkora túlsúlynál már nagy az egészségügyi kockázat.

Nem kell 50-60 kg-ra lefogynod, de szerintem azért 90-100-ra érdemes lenne. Nem azért, hogy elfogadjon egy férfi, hanem saját magad egészségéért. :) Kitartást!

2023. aug. 7. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
okt. 7. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egy testvérpárt kb 150 centisek és 130 kilósak.

Az egyiknek férje van és gyereke, a másiknak élettársa és szintén gyereke( közös az élettársával).

Nem tudom hol ismerkedtek meg de az egyik pasi vékony, a másik normál testalkatú.

Szerintem ne görcsölj rá, öltözz csinosan, fesd a hajad feltűnőre és majd rád talál az igazi.

okt. 7. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
a legjobb helyen jársz.
okt. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!