Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem akarnak barátnőnek?

Figyelt kérdés

Jelen esetben az van, hogy van egy srác és azt mondta, hogy szép vagyok meg, hogy jó anya lennék, de mindezektől fuggetlenul csak megd*gni akar.

Nem akar baratnonek.

Pedig a szemelysegem is tok rendben van.

Csendes, visszahúzódó, kedves vagyok mindenkivel még azokkal is akik velem bunkók.

Ráadásul hatalmas szívem van.

2023. aug. 3. 08:08
1 2 3
 11/21 porba válasza:
67%

Nem őt keresed. A legtöbben nem tudják megállapítani hogy milyen társ való nekik, mert kevés a tapasztalat. A szülők és az iskola sem készíti fel a fiatalokat ezekre a kihívásokra. Sötétben tapogatózik mindenki. Még az idősebb korosztály is. Fogalazhatnék úgy is , hogy a társkeresés manapság egy katasztrófa. Az emberek önismereti szintje is a béka alatt van , de az elvárások és az egó az egekben. Tanuld meg kiismerni a nárcisztikus önző embereket, mert azok csak maguk vágyait akarják kielégíteni,de felelősséget vállalni, törődni nem akarnak, nem tudnak.

Olyat keress aki komolyan vesz és tisztel, megbecsül és kimutatja a szeretetét. Ezek nagyon fontosak!

2023. aug. 3. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? És akivel ismerkedsz?
2023. aug. 3. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát... Azt már tudjuk, hogy a sok jó tulajdonságod mellett az eszeddel biztos nem fogtad meg
2023. aug. 3. 12:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Ő 25 éves én pedig 21

2023. aug. 3. 12:52
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Az fiatal nagyon. 30-40 alá nem mennék a mai férfiak közül.
2023. aug. 3. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak akik annyira vonzók, hogy minden csaj a lábuk előtt hever. Ők nem fognak leragadni egy nőnél.

Vannak kivételek persze, de ők ugye csak erősítik a szabályt :D

2023. aug. 3. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16. Úgy úgy egy 10/9 10/10 es pali nem fog egy 5-6.5 os nonel leragadni..
2023. aug. 3. 15:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem itt van a gond - részben:

'Csendes, visszahúzódó, kedves vagyok mindenkivel még azokkal is akik velem bunkók.":

A mai világban nem szabad/nem érdemes csendesnek, kedvesnek lenni, mert kihasználják az ember, semmibe veszik. Légy egy kicsit vagányabb, nem szégyen visszaszólni a másiknak. Azaz legyen benned több élet.

2023. aug. 3. 18:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne hallgass arra aki szerint gáz hogy visszahúzódó és csendes vagy. A világ teli van "vagány" emberekkel, ne akarj egy lenni a sok közül. Majd jön valaki aki úgy szeret ahogy vagy.
2023. aug. 3. 19:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Írtam, barátnőm pont annyi idős mint te 😇
2023. aug. 4. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!