Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem akarnak barátnőnek?

Figyelt kérdés

Jelen esetben az van, hogy van egy srác és azt mondta, hogy szép vagyok meg, hogy jó anya lennék, de mindezektől fuggetlenul csak megd*gni akar.

Nem akar baratnonek.

Pedig a szemelysegem is tok rendben van.

Csendes, visszahúzódó, kedves vagyok mindenkivel még azokkal is akik velem bunkók.

Ráadásul hatalmas szívem van.

2023. aug. 3. 08:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Ez a srác nem szívével gondolkodik, sem az eszével.
2023. aug. 3. 08:13
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy valaki nem akar komolyat nem jelenti azt, hogy baj lenne veled.
2023. aug. 3. 08:24
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem szerelmes
2023. aug. 3. 08:34
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

Ha ez az egy srác nem akar komolyat, akkor igazán kár magadat hibáztatni. Egyszerűen nem illetek össze. Erről senki sem tehet.

Ha viszont minden férfi, akivel közelebbi kapcsolatba kerülsz kibújik a komoly kapcsolat lehetősége alól, és csak szexet akar, akkor érdemes magadban keresni a hibát.

2023. aug. 3. 08:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
És mik a negatív tulajdonságaid?
2023. aug. 3. 09:17
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a férfiak nem akarnak barátnőnek, ez az egy férfi nem akar. Ne pazarold rá az értékes idődet, keress olyat, aki nyitott egy kapcsolatra. :)
2023. aug. 3. 09:26
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
Ő nem tudja biztosítani neked a vágyaidat, meg ezekhez a feltételeket, illetve neki mások a vágyai eleve, ahogy még egy csomó más férfi esetében is. Túl drága vagy neki, de ha olcsón adod megad, és hagyod magad megd-ni, pedig nem erre vágysz, akkor természetesen benne van.
2023. aug. 3. 09:54
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

hát elég hülye lehet a srác, mert a magyar átlag körében nem túl gyakori, hogy egy nő szexuálisan is kívánatos és szülői kvalitások terén is jónak tűnik

(férfit is írhattam volna)

2023. aug. 3. 10:44
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem szimplán csak a lelkileg akart befolyasolni .. es egy ilyen szoveggel lehet a legjobban manipulalni egy not.
2023. aug. 3. 10:53
 10/21 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, a férfiak hazudnak, annak érdekében, hogy szexhez jussanak, valaki a rendszeres szexért cserében képes elhitetni a másikkal, hogy vennének közös házat és gyereket is csinálnának a másikkal. Tudom, mert én is férfi vagyok.

Hogy mi a megoldás? Egyrészt válogasd meg kikkel randizol, beszélgetsz online, az aki ilyeneket ír vagy mondd az eleve red flag. Az aki tényleg komolyan gondolja - itt most magamból indulok ki, mert nyilván nem tom mások hogy csinálják - az nem fogja erőlteti a szex témát és nem dicsér agyba-főbe, hogy te milyen jó anya lennél meg hasonlók. Mármint bókolni lehet, de ez azért már egy kicsit sok.🤣

Meg amúgy ne értsd félre, nyilván te mozogsz rossz körökben, van sok férfi aki akarna téged barátnőnek, hidd el. Ki tudja? Lehet még én is ha bejössz, van kémia, hasonló értékrend stb.

2023. aug. 3. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!