Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 30-40 körüli férfi van még akinek nem jut soha partner?
Te hogy dolgozod fel hogy senkinek nem kellesz? És egyedül magányosan kell leélned egy egész életet mondjuk olyan tényezők miatt
1, pl 176 cm vagy ami alacsony
2, pl nem 65 -70 kg vagy hanem 90
3, nem milliomos orvos - vállakozó családba születtél hanem szegénybe
4 csak érettségid van , ma meg már a félig fogyatékosok után is oda adjàk a diplomát > így úgy tűnhet mintha te lennél a hülyébb és elutasít
5, ha nem vagy jóképű
"Te hogy dolgozod fel hogy senkinek nem kellesz? És egyedül magányosan kell leélned egy egész életet"
Nehezen. Próbálok a környezetemben lévő (vagy akár itt felvázolt) kapcsolatok negatívumaira koncentrálni, és szem előtt tartani, hogy nekem az adottságaim miatt csak valami szörnyű partner/kapcsolódás "jutna". 170 cm-hez még az 50 kg-t sem érem el, nincs mellem, fenekem, combom, ropi kb. az egész testem, az arcom és úgy az egész fejem ocsmány. Röviden: durva nagyot buktam a genetikai lottón. Nő vagyok (32 éves amúgy), tehát esetemben elfogadhatatlan és kompenzálhatatlan (pl. egzisztenciával) a csúfság. És nem, a smink, a frizura meg egy fél plázányi ruha nem megoldás, ez nem az a szint...
#26 Unalmas, humortalan nő akkor sem kell a férfiaknak, ha gyönyörű, legfeljebb egy-egy menetre. Viszont ha jó társaság, tud beszélgetni és értelmesebb egy krumplinál, akkor úgy kell levakarnia magáról a férfiakat, akármilyen csúnya.
Amit írsz, az inkább a férfiakra igaz. Ha egy férfi nem néz ki jól, akkor a nők azt keresik a személyiségében, hogy miért ne jöjjenek össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!