Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más 30-40 körüli férfi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 30-40 körüli férfi van még akinek nem jut soha partner?

Figyelt kérdés

Te hogy dolgozod fel hogy senkinek nem kellesz? És egyedül magányosan kell leélned egy egész életet mondjuk olyan tényezők miatt

1, pl 176 cm vagy ami alacsony

2, pl nem 65 -70 kg vagy hanem 90

3, nem milliomos orvos - vállakozó családba születtél hanem szegénybe

4 csak érettségid van , ma meg már a félig fogyatékosok után is oda adjàk a diplomát > így úgy tűnhet mintha te lennél a hülyébb és elutasít

5, ha nem vagy jóképű

2023. aug. 3. 06:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
52%
Ez olyan mint egyfajta fogyatèk, gondolj rá így, úgy el tudod majd fogadni. Tehát ha nem áltatod magad azzal, hogy mégis jó leszel valakinek, hanem.beletörődsz, hogy ezt el kell engedni, akkor leszel szabad.
2023. aug. 3. 12:22
 22/45 anonim ***** válasza:
52%

"Te hogy dolgozod fel hogy senkinek nem kellesz? És egyedül magányosan kell leélned egy egész életet"

Nehezen. Próbálok a környezetemben lévő (vagy akár itt felvázolt) kapcsolatok negatívumaira koncentrálni, és szem előtt tartani, hogy nekem az adottságaim miatt csak valami szörnyű partner/kapcsolódás "jutna". 170 cm-hez még az 50 kg-t sem érem el, nincs mellem, fenekem, combom, ropi kb. az egész testem, az arcom és úgy az egész fejem ocsmány. Röviden: durva nagyot buktam a genetikai lottón. Nő vagyok (32 éves amúgy), tehát esetemben elfogadhatatlan és kompenzálhatatlan (pl. egzisztenciával) a csúfság. És nem, a smink, a frizura meg egy fél plázányi ruha nem megoldás, ez nem az a szint...

2023. aug. 3. 12:30
 23/45 anonim ***** válasza:
91%
Van egy rakás férfi akinek nem jut nő de a 99,99 százalékuk nem nyavajog itt a gyakorin hogy mennyire szar az életük. Senki nem kíváncsi a nyomorodra meg az enyémre sem. Rengeteg az egyedülálló ember,ilyen világot élünk,fogadd el a sorsodat.
2023. aug. 3. 13:09
 24/45 anonim ***** válasza:
14%
#22 Nőként sokkal könnyebb dolgod van, ha nem vagy szép. Egy minimálisan elviselhető személyiség kell, meg még emellé nem árt, ha nem kizárólag a tökéletes külsejű férfiakkal állsz szóba.
2023. aug. 3. 13:22
 25/45 anonim ***** válasza:
52%
23! Legalább te elismered, hogy sok ilyen férfi van.
2023. aug. 3. 13:26
 26/45 anonim ***** válasza:
89%
24: Nem értek egyet. Egyrészt egy nőnek is ugyanúgy a külső az első szűrő, amin át kell mennie, ha ez nem sikerül, akkor egyszerűen nincs miről beszélni. Másrészt eléggé a külsőtől függ, mit tartanak "minimálisan elviselhető személyiség"-nek; egy szép nőnek (embernek) jóval több hiányosságot, hibát elnéznek, míg én például már annyitól is teljesen elviselhetetlennek minősülök, hogy unalmas, humortalan, sótlan-szótlan vagyok. Kb. 180°-ot kellene fordulnom, teljesen másmilyenné kellene változnom, mint amilyen vagyok, és akkor TALÁN! lenne némi esélyem.
2023. aug. 3. 13:30
 27/45 anonim ***** válasza:
63%
26-ossal maximálisan egyetértek. Egy nem szép nőnek sokkal nehezebb dolga van, mint egy nem szép férfinek.
2023. aug. 3. 13:32
 28/45 anonim ***** válasza:
15%

#26 Unalmas, humortalan nő akkor sem kell a férfiaknak, ha gyönyörű, legfeljebb egy-egy menetre. Viszont ha jó társaság, tud beszélgetni és értelmesebb egy krumplinál, akkor úgy kell levakarnia magáról a férfiakat, akármilyen csúnya.

Amit írsz, az inkább a férfiakra igaz. Ha egy férfi nem néz ki jól, akkor a nők azt keresik a személyiségében, hogy miért ne jöjjenek össze vele.

2023. aug. 3. 13:57
 29/45 anonim ***** válasza:
89%
#28-magadból indulsz ki. LEhet, hogy rád ez igaz, de ne vetítsd ki minden férfire, mert nagyon nem igaz, amit írsz.
2023. aug. 3. 13:59
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
#29 Még ha magamból is indulok ki, azt láthatod, hogy van olyan férfi, akire ez nem igaz. Ismerkednék is veled, ha nem lennék ronda és alacsony.
2023. aug. 3. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!