Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 30-40 körüli férfi van még akinek nem jut soha partner?
Te hogy dolgozod fel hogy senkinek nem kellesz? És egyedül magányosan kell leélned egy egész életet mondjuk olyan tényezők miatt
1, pl 176 cm vagy ami alacsony
2, pl nem 65 -70 kg vagy hanem 90
3, nem milliomos orvos - vállakozó családba születtél hanem szegénybe
4 csak érettségid van , ma meg már a félig fogyatékosok után is oda adjàk a diplomát > így úgy tűnhet mintha te lennél a hülyébb és elutasít
5, ha nem vagy jóképű
Tudsz továbbtanulni, munkát váltani és fogyni is, ha ez a rinya tárgya.
Probléma megoldva.
"csak érettségid van , ma meg már a félig fogyatékosok után is oda adjàk a diplomát"
Akkor te teljesen fogyatékosnak tartod magad?
Nem kötözködésből, se 2-3 év alatt simán tudsz csinálni egy diplomát, biztos van olyan terület, ami téged is érdekel.
Nem elhanyagolható hatás, hogy emberek között lennél, és nem az online létezésbe bolondulnál bele.
176 nem alacsony. Sok ilyen magas pasinak van nője.
Ha sztd kövér vagy és ezért nem kellesz a nőknek, akkor tessék fogyni.
Átlag csaladból származó embereknek is van párjuk...lásd szüleid. Gyári melósok tomkelege is kapcsolatban él.
Nem feltétlen a diploma a lényeg, elég egy jó szakma. Tessék tanulni.
A nem vagy jóképű legalább probálj férfias lenni, hoz ki magadból többet.
20 évvel ezelőtt még nem volt annyira az alap a diploma mint manapság.
1, pl 176 cm vagy ami alacsony
Lehet nem 170+ centis nőket kéne keresni, én 163 cm vagyok, nekem kifejezetten előny, ha valaki 170-180 között van.
2, pl nem 65 -70 kg vagy hanem 90
Lehet fogyni, de én jártam már olyannal is, akinek 50 kg plusz súlya volt, bár tény, hogy utólag hányingerem van tőle :D De a vicces, hogy ő hagyott el egy másik lányért, úgyhogy ja...
3, nem milliomos orvos - vállakozó családba születtél hanem szegénybe
Sokan vannak így párkapcsolatban, mint pl én a dagadt exemmel
4 csak érettségid van , ma meg már a félig fogyatékosok után is oda adjàk a diplomát > így úgy tűnhet mintha te lennél a hülyébb és elutasít
Nekem is csak az van és a páromnak is. Húha :D Kva buták vagyunk tényleg... Amúgy én többször jártam diplomással is, leszarták, hogy nekem nincs, mint ahogy én is leszarom, hogy kinek van kinek nincs.
5, ha nem vagy jóképű
A dagadt exem sem volt az, meg egy másik srác sem, akibe 2 évig szerelmes voltam, de ő csak dugni akart.
Egyéb kifogás?
Hirtelen felvetődött bennem, hogy ez a "nem kellesz, mert 60-70 kiló vagy" kivetítése-e annak, hogy elég sok pasi nem gondolja csinosnak azokat a nőket, akik 60 kg felettiek...
Egyébként az egész felsorolásból nekem csak annyi jött le, hogy lusta vagy fejlődni, nem tudsz szocializálódni/kommunikálni. Ilyen emberrel nyilván nem sokan akarnak kapcsolatot, nem értem, ez miért meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!