Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egy elcseszett ember aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egy elcseszett ember aki nem tud a saját szintjén lévő nőhöz/férfihoz vonzódni se küllemre, se jellemre?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 09:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy elcseszett-e az összes olyan ember, de van köztük egy pár, viszont ez azokra is érvényes, akik a saját kategóriájukban keresgélnek. Elcseszett mindenütt van.
2023. aug. 1. 09:17
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Mert gondolom akkor szintjén felett lévő férfiakhoz/nőkhöz vonzódik? Ha meg az alatti férfihoz/nőhöz, akkor valszeg szerelemről van szó, akkor meg nem tök mindegy ki mit gondol? Na meg úgy általában nem mindegy ki mit gondol?
2023. aug. 1. 09:22
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki a sajat sorsanak a kovacsa. Az altalatok visszasirt multban, ahil "minden ferfinak jutott no", ott te is kaptal volna egy olyat, ami a te szinted, azt elhettel volna vele, ha tetszett, ha nem. Most legalabb megvan a lehetoseged arra, hogy egyedul elj, kenyszer nelkul.
2023. aug. 1. 09:28
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is jobb egyedül 3,mint olyan emberrel, akihez nem vonzódsz, sőt undorodsz tőle.

Kár, hogy nem értik meg sokan kérdező, hogy a kémiát, szerelmet nem lehet erőltetni.

Te neked hiába tetszik valaki, hogyha neki nem tetszel és fordítva.

Az, hogy add lejjebb az igényeid nemcsak a külsőre érvényes amúgy, hanem pl. az életvitelre. Hiába tetszik neked orvos, hogyha te virágárus/autószerelő vagy és esélyt sem adna neked, ha meg mégis adna úgyse működne (a legtöbb esetben), mert más az életstílus, mentalitas.

2023. aug. 1. 09:32
 5/18 A kérdező kommentje:

"Hiába tetszik neked orvos, hogyha te virágárus/autószerelő vagy és esélyt sem adna neked, ha meg mégis adna úgyse működne (a legtöbb esetben), mert más az életstílus, mentalitas."

Ezzel nem értek egyet, mert a szerelem felülírhat mindent és, ha probléma van két ember között meg lehet oldani. A virágárus és az orvos ugyanolyan ember, ha nem jönnek ki jól az nem azért van, mert más a munkájuk, hanem több más oka lehet. Ha két ember intelligens és valami nem működik jól akkor nem eldobják egymást, mint egy kólásdobozt, hanem azon vannak, hogy megjavítsák. A munka csak egy színjáték és ez az egész szintezés is csak az, egy felszínes színház aminek semmi jelentősége nincs. Emiatt az egész szintezés értelmetlem baromság.

2023. aug. 1. 09:55
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszem hogy az. Nem értem pontosan mire gondolsz (bár pontos a fogalmazásod). Az,hogy külsőre nem olyanhoz vonzódok aki hozzám hasonló, értem, de mi ezzel a baj? Hány párost látunk alacsony/magas, sovány/kövér, jól kinéző/kevésbé az verzióban. Sőt, talán több is van ilyen mint a pontosan alkatra összeillő.

De az,hogy jellemre... pontos/szétszórt, diplomás/alacsonyabb végzettségű, komoly/poénos, spórolós/herdálós..ilyenre gondolsz? Kevés páros az aki az ismerkedéskor mindenben azonosan gondolkodik. Maga a jelleme adott, de számtalan tulajdonságon lehet alakitani.

Nem tudom mit jelent az,hogy NEM TUD...és miért lenne ez baj?Néha olyanhoz vonzódunk akiben magunk se értünk mi fogott meg.

Nincs ezzel baj, akkor találd meg az ellenkező küllemű/jellemű párod, csak működjön a kapcsolat.

2023. aug. 1. 09:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen elcs.szettnek mondom, nekem az az azért nem ott kezdődik, hogy "felülre" csorgatja a nyálát. Annál durvább dolgokra használnám ezt a szót. Max. nagyravágyó vagy szerencsétlen - abban az esetben az utóbbi, ha vhogy nem tudja kompenzálni a hiányosságait. Elcs.szett csak akkor, ha utána a másikat kutyázza meg felszínesezi, hogy miért nem vele jön össze.
2023. aug. 1. 10:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem elcseszett, hanem korlátolt. ;) Magával szúr ki. Nem biztos, hogy boldog lesz az egekbe tett igényeivel. Találkozhat a saját szintjén egy hasonlóval, aki felé abszolút meg van a vonzalom.

Ha viszont ez teljesen kizárt az elvei miatt, akkor ott tényleg valami gond van.

2023. aug. 1. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

Egyáltalán nem baromság, mert hiába akarod te megoldani, hogyha a másik belefáradt, elege van az egész harcból veled és a kapcsolat műkődéséért. Persze ez egy szinten lévő párokra is érvényes, de különbség, hogy mindketten egy anyagi háttérből jöttök, hasonlóan gondolkodtok, egyforma/nem nagyon eltérő az életettek, vagy kb. semmiben se egyeztek ki/meg.

Igen, a szerelem szép dolog és egy ideig összetart, de néha kevés, ha meg elmúlik, akkor már tényleg semmi nem kapcsolja össze a két félt.

2023. aug. 1. 10:07
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Ugyan...a párom (férfi) többdiplomás, nekem középfokú végzettségem van. Teljesen más jellem vagyunk, én tervezős, tevékenyebb, Ő munkában kiváló, viszont halogatósabb, agyongondolkodós...Anyagi helyzetünk is eltérő, eleve adódik a jövedelmünkből. Ennek ellenére mégis nagyon jól működik a kapcsolatunk,számtalanszor dícséri ha csinos vagyok, értékeli a munkában elért sikeremet, okos, racionális nőnek tart, és ezt mindig elmondja.

Miért is kellene azonos szinten mozognunk mindenben? Ellentétesek vagyunk, és sokszor valóban az ellentétek vonzzák egymást.

2023. aug. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!