Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki csak természetes (naptár módszer) módszert hajlandó alkalmazni, tehát tabletta óvszer stb. kizárva?

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy az első szexnél már arra kéne készülnöm, hogy összejön a gyerek és mi életünk végéig egy pár leszünk. Azért első szex előtt ez kicsit túlzás lenne.

Szerintem ez nagyon vallásos pároknál opció, akik úgysem szeretkeznek házasságkötés előtt, és a házasságukat úgysem bontanák fel. Szóval nekik házasságkötés után ez realitás lenne, másnak nem.

2023. júl. 28. 14:07
 12/23 Noren1989 ***** válasza:
74%
Qrvàra nem.
2023. júl. 28. 14:13
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Na ez necces, mivel a gyerektémára ugyan kapható vagyok, de az esetleges betegségek elkerülésére nekem is fontos a biztonság, és egy hozzám közeli nőnek is, de Ő pont ilyen, hogy szintén egészséges partnerrel csakis alternatívan védekezni:

Egy volt kolléganőmbe évekig reménytelenül szerelmes voltam - kedves és barátságos, néha kacér, szép az arca, kívánatos a bőre, és jó az alakja - köztudott dolog volt, hogy mit érzek iránta, de többször visszautasított, csak barátként akart engem. Sokszor és sokat beszélgettünk mindenféléről, a szexuális témára is kapható volt. Neki is fontos a biztonság, ezért óvatos, de elmondása szerint csakis természetesen szereti csinálni - nem akarja magát feleslegesen mérgezni gyógyszerrel, aktus közben pedig közvetlenül a f#szt akarja magában érezni, nem pedig a gumit! Ezért kötelező elvárása, hogy a partnere a csúcs előtt kivegye, és a testére élvezzen! Ráadásul akkoriban még szingliként volt Neki egy állandó titkos szexpartnere, barátság extrákkal alapon: egy ismerőse, aki párkapcsolatban élt, de a barátnőjétől nem kapta meg a dolgot!

2023. júl. 28. 15:25
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
Azt majd jól bekapja a gyereket, gratulálok!
2023. júl. 28. 15:56
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Naptár módszer, vagy termékenység tudat? Nem mindegy. Előbbi kizárt, utóbbira válthatunk egy idő után megszakítással kombinálva.
2023. júl. 28. 17:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a termékenység tudat?
2023. júl. 28. 17:44
 17/23 Noren1989 ***** válasza:
15%
#16, ha ràkeresel, kapàsból az ezo rovatban talàlod magad.
2023. júl. 28. 17:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaahh, az akkor nyilván megbízható 😅
2023. júl. 28. 18:44
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

16# A feleségemmel védekezünk így, sosem volt gond, keress rá.

Hőmérsékletet mér minden reggel, méhnyakszájat kell nézni, meg nyákot tán... nem tudom, nekem ez kínai, de a termékeny időszakot elég jól belövi mindig és megszakítással kiegészítve jól működik.

Amikor gyereket vállaltunk, akkor pedig pont fordítva használtuk, baromi gyorsan össze is jött a kislányunk.

Nem értem a hátterét, a feleségem a tudora ennek, de az élet nálunk igazolta, hogy működik.

Egy kapcsolat korai szakaszában nem tudnék ennyire bízni nőben, mert könnyen félre sikerülhet a dolog. Bár én a legelején még abban sem bíznék, hogy a gyógyszerét bevette, ha fogamzásgátlót szed... De ez én vagyok.

2023. júl. 28. 22:57
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Gondolatkísérlet:

Tegyük fel, Ms. Natural tökélyre fejlesztette a naptármódszert, és nem volt/nem lesz hupszibébi.

Azt ugye tudjuk, hogy a nem kívánt terhesség nem az egyetlen veszély, ami fenyeget? Hogy prosztón fogalmazzak: ki tudja hányan jártak benne csupaszon, és ki tudja merre jártak azok előtte… Egy rahedli STD évekig bújkál, illetve simán lehet tünetmentes hordozó.

Nő vagyok, de ha férfi lennék én bele nem tenném az egy szem himbilimbim egy ilyen hölgybe védőfelszerelés nélkül.

2023. júl. 28. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!