Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ti összejönnétek egy természetes vörössel?

Figyelt kérdés

Nálam az a helyzet, hogy mikor megismerek egy pasit, mindig tovább gondolom a történetet..a jövőről. Most az a helyzet, hogy egy vörös hajú férfi udvarol nekem, és nekem eddig tetszik, viszont az nem, hogy ilyen színű a haja(persze nem csak a haja). Belegondolok, hogy ha esetleg gyermekünk lenne, akkor 100 százalék, hogy azok is vörösek lennének, vagy vöröskések és ti is tudjátok, hogy egy vörös gyerek mennyi beszólásnak, kritizálásnak van kitéve. Nem szeretném, ha a gyerekem emiatt szomorú lenne, de ez elkerülhetetlen. Amúgy sem gondoltam soha, hogy nekem valaha is tetszeni fog egy vörös pasi.

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. máj. 2. 14:11
1 2
 1/15 anonim válasza:

A vörösek tüzesek az ágyba.

Ha ezt tudná mindenki inkább irigyek lennének rá.

Gyere össze vele.

2011. máj. 2. 14:19
 2/15 A kérdező kommentje:

Ez szerintem hülyeség. Csak a hajszín alapján nem lehet behatárolni, hogy ki milyen az ágyban. Amúgy is, nem a szex itt a lényeg - meg egyébként sem.

Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy még szűz.:S

2011. máj. 2. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem én nem jönnék vele össze, nekem nem tetszenek a vörös hajú fiúk. Nem csak a külsőt nézem, félre ne értsétek, de ahhoz, hogy össze jöjjek egy fiúval vonzódnom kell azért hozzá és engem a vörös haj nem vonz, én kifejezetten csúnyának tartom a természetes vörös hajat. De ettől még lehet ugyanúgy értékes a belsője. Remélem nem bántottam meg ezzel egy vörös fiú srácot sem... :$
2011. máj. 2. 14:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Ő nem az a tipikus vörös hajú pasi. Lehet ezért is tetszett meg. Sötétebb a haja, mint egy tipikusan vörös hajú embernek. Megértem amit írsz, én is ezen a véleményen voltam eddig, egyáltalán nem tudtam magam elképzelni egy vörös mellett. De most itt van, és aggódom:S
2011. máj. 2. 14:44
 5/15 nielindi ***** válasza:
12%
nem, mert nincs lelkük.
2011. máj. 2. 14:56
 6/15 anonim ***** válasza:
miért ne?? ha szereted ez miért számít annyit??
2011. máj. 2. 15:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretem. Nem vagyok belé szerelmes. Még csak ismerkedünk, bókolgat...és vörös.
2011. máj. 2. 15:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a vörös hajú lányok, főleg, ha még zöld szemük is van. :)

23F

2011. máj. 2. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, eddig még nem volt efféle dilemmám...:P
2011. máj. 2. 15:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
jól előre terveztél ezzel a fiúval , még csak épphogy bókolgat neked , de neked meg már a gyermekeiden jár az eszed hogy mi lesz ha nekik is vörös lesz a hajuk, hehe :D egyébként ez egy nagy hülyeség , komolyan kérdezd már meg magadtól , azért nem jönnél össze egy fiúval mert vöröses a haja? meg az hogy vörös lesz a gyereketek haja ha lesz egyáltalán gyereketek , ez hülyeség , emiatt nem fogja rosszul érezni a gyereketek magát , persze pár napig lehet azt fogja hallgatni hogy vöri így vöri úgy, de nem hinném hogy annyira felveszi ezeket a kisebb beszólásokat egy ember annyira hogy meg is sértődjön rajta , sőt mondok még jobbat! az se 100% biztos hogy vörös színű lesz a gyereketek haja attól mert a férfinak olyan, örökölhetik akár a te hajszínedet is...
2011. máj. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!