Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti összejönnétek egy természetes vörössel?
Nálam az a helyzet, hogy mikor megismerek egy pasit, mindig tovább gondolom a történetet..a jövőről. Most az a helyzet, hogy egy vörös hajú férfi udvarol nekem, és nekem eddig tetszik, viszont az nem, hogy ilyen színű a haja(persze nem csak a haja). Belegondolok, hogy ha esetleg gyermekünk lenne, akkor 100 százalék, hogy azok is vörösek lennének, vagy vöröskések és ti is tudjátok, hogy egy vörös gyerek mennyi beszólásnak, kritizálásnak van kitéve. Nem szeretném, ha a gyerekem emiatt szomorú lenne, de ez elkerülhetetlen. Amúgy sem gondoltam soha, hogy nekem valaha is tetszeni fog egy vörös pasi.
Ti hogy vagytok ezzel?
Utolsó, köszönöm a hozzászólásodat. Kicsit felderültem ezen:)
Azért gondolkodom én már ennyire előre, mert szeretném megtalálni azt az embert, akivel családot alapíthatok. Persze, hogy elképzelem, hogy milyen lenne, ha. Szerintem sokan vagyunk így. Ki tudatosan, ki tudat alatt.
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Nem mai az írásod, esélyes hogy már nem is aktuális, de azért íme :) Annak az esélye hogy vörös hajú embernek vörös hajú gyereke legyen nemhogy nem száz százalék hanem alig több mint egy nem vörös hajúnak. A vörös haj általában néhány generációként szokott csak kijönni családon belül igen ritka dolog. Ha két vörös hajúnak lesz gyereke akkor komoly az esélye egyébként nem. Nekem egy élő rokonom sincs akinek vörös lenne a haja, sőt még egy generációval előbbről se tudok róla.
Üdv, egy vörös hajú férfi
Na hogy álltok, összejöttél azóta vele?
Hány éves az a vörös hajú srác???
Nekem épp ma ugrott be, hogy én meg talán épp egy vörössel kellene szövetkeznem... Ugyanis kihalófélben vannak a vörösek. És ha két vörös összeáll, nagyobb az esély a későbbi kihalásra! :-)
Tehát vörös hajú, vékony testalkatú, okos, jóképű férfiegyedeket hozzám irányítani szíveskedjetek!
33n, vörös ;-)
ui: Soha életemben nem csúfoltak a hajam miatt. Inkább csak irigyelték. Még akik utáltak, azok sem emlegették a hajam színét. A szőkéket viszont folyton szivatták a nagyhangúak, főleg a buta viccekkel. Nem kell ennyire rinyálni a vörös színtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!