Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesírás pasi részéről mennyire fontos egy kapcsolatban?
Azon gondolkodtam, hogy mivel modern világban élünk és van messenger, így kiderülnek az ilyenek is ismerkedéskor. Ha ez nem lenne, nyilván élőszóban nem derül ki.
Néha külön ír szavakat a pasi, akivel ismerkedek. Most egy j-ly tévesztés is volt.
Egyébként értelmes pasiról van szó, irodán dolgozik, igaz a matekot használja inkább, nem a nyelvtant.
Szüleim fizikai munkát végeznek, és nekik sem feltétlenül hibátlan a helyesírásuk, ezért nem vetnék rá követ. De az igaz, hogy nem ennek kell lennie mintának.
meg csinálom
megkell csinálnom
muszály
ez miatt
Akiket én eddig megismertem és nem volt erősségük a nyelvtan, azok mindnél voltak egyéb nagyobb problémák eq hiánya stb.. de biztos vannak kivételek… én tapasztalatok miatt nem kezdenék ilyennel..
a nyelvtanhoz is seggelni kell inkább hogy tudja az ember, ennyire legyen igényes magára..
Utolsó, a tiéd sem hibátlan, mind fogalmazásban, mind helyesírásilag hibás. A "hogy" elé pedig vessző kell.
Nekem ismerkedéskor ez fő szempont, ha nem tud helyesen írni, a továbbiakban nem is vagyok kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!