Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja hogy minden nő önbizalma egy fiatal top model szintjén van a társkeresésben?

Figyelt kérdés

A sok egész nap gép előtt ülő simp férfi úgy körbenyálaz minden nőt online hogy akkora egojuk van hogy náluk már nincsenek kategóriák.

Egy fiatal magas vékony sportos babaarcú lánynak ugyan akkorák az igényei mint egy középkorú alacsony elhízott ronda ápolatlan nőnek.

Vagy csak én látom ezt így?

2023. júl. 27. 16:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
91%

Az még messze nem topmodell önbizalom hogy a nők úgy vannak vele hogy "inkább egyedül halok meg mint hogy valaki olyannal jöjjek össze aki nem kell"

Inkább az a topmodell önbizalom hogy azt hiszed te is, meg még sokan itt, hogy "márpedig nekem KELL hogy ilyen és ilyen társam legyen, és az hogy én nem kelek nekik az Ő HIBÁJUK hiszen elfogadhatatlan hogy NEKEM nemet mondjon bárki is!!!!"

2023. júl. 27. 20:18
 22/22 anonim ***** válasza:
52%
Ez már annyira lerágott csont...
2023. júl. 27. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!