Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja hogy minden nő önbizalma egy fiatal top model szintjén van a társkeresésben?

Figyelt kérdés

A sok egész nap gép előtt ülő simp férfi úgy körbenyálaz minden nőt online hogy akkora egojuk van hogy náluk már nincsenek kategóriák.

Egy fiatal magas vékony sportos babaarcú lánynak ugyan akkorák az igényei mint egy középkorú alacsony elhízott ronda ápolatlan nőnek.

Vagy csak én látom ezt így?

2023. júl. 27. 16:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

"amíg egy férfi 100-ból 80-"

AZ csak azt jelenti, hogy igénytelen és bárkit megdugna.

2023. júl. 27. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Ahhhw,, kérdező! Ne is mondd! Az összes csóró, mamahoteles, szar fizetesü, autótlan, dagadt, ronda csávó itt vernyákol, hogy a 10/10es, felsőpolcos nők, nem őket akarják.
2023. júl. 27. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Még jó, hogy nem vonzódunk a többséghez, a seggeteket sem tudjátok rendesen megmosni.
2023. júl. 27. 18:07
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy egyedül, van még vagy 3 ilyen gyakorikerdesek.hu felhasználó.
2023. júl. 27. 18:51
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Nőknek elönyösebb az alacsonyság mint a magasság, ezt elìrtad.
2023. júl. 27. 19:05
 16/22 anonim ***** válasza:
27%

Jól látod, de amikor leírtam a tapasztalataimat, szénné pontoztak😃.

Ma már nem ritka, hogy az öregecske, 40-es nő fiatalabb, sportos hapsit keres, úgy, hogy ő rajta van vagy 20 kiló, plusz.

Még az ilyen néni típusok is sportos, fiatalos krapekot szeretnének.

Viszont azt érdekesnek találom, hogy sok olyan fitatal csajba futottam bele, aki 40-es 50-es férfit keres. Lehet, ezek a pénzre mennek.

2023. júl. 27. 19:23
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
De az öregecske 40 feletti fèrfiak is fiatal, szèp lányokat keresnek :D
2023. júl. 27. 19:29
 18/22 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem te kevered az elvárást és az önbizalmat itt. Pont hogy azért járnak fel "ego növelésre" a Tinder és társaira, pontosan ezért írják bele a bioba az instájukat, így aztán bárki kortól függetlenül rájuk tudjon írni, mert kevés az önbizalmuk.

De egyébként a simpekről nekem is ugyanez a véleményem, ennek mennie kell mindenképp. A másik aminek sürgősen véget kellene vetni az az, amikor úgy van fent ilyen appokon a f*sz, hogy amúgy felesége, gyerekei van és 10 évvel fiatalabb szeretőt keresgél, de mivel sok ideje van és biztos anyagi háttere ezért megteheti.

2023. júl. 27. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

17-es, csak azt feljted el, hogy az ilyen öregecske 40-es 50-es férfiaknák, gyakran nagy mennyiségben található mani, amire a fiatalabb csajok harapnak, mint a kukacra a halak.

Ha valakinek sok pénze van, kaphat bármilyen nőt. EZT NE FELEJTSD EL!

Különben nem lenne létjogosultsága pl a puncs-nak.

2023. júl. 27. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Viszont egy nő mindig kaphat magánál fiatalabb, jobb külsejű fèrfit szexre, teljesen ingyen :)
2023. júl. 27. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!