Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőknek lehet igaza?
Figyelt kérdés
Elég csak itt körül nézni és könnyen észre venni, hogy pár kivételtől eltekintve még akkor is támogatva van egy női vélemény ha az trágár bunkó stílusban lett megírva.
Ellenben a férfiak mindig le vannak oltva egy vitában és nem tuskó/sértő módon hanem normális módon érvelnek.
Mert az oldal tele van unatkozó, elhízott és frusztrált háztartásbeli asszonyságokkal, akik ráérnek itt lepontozgatni.
2023. júl. 27. 12:31
4/11 anonim válasza:
Én meg azt vettem észre hogy általában a kérdezőt oltják, nagyon ritkán adnak neki igazat
Az emberek szeretnek kötekedni
2023. júl. 27. 12:31
5/11 anonim válasza:
Jó, de azért legyünk őszinték, hogy a férfiak közül tényleg sokan vállalhatatlan hülyeségeket írnak ide és akkor az arra adott becsmérlő reakciókat persze, hogy felpontozzák. Meg a legtöbben direkt olyan provokatív módon fogalmaznak meg kérdéseket, hogy egyszerűen tálcán kínálják a magaslabdát, hogy lecsapja valaki. Amúgy az itt olvasható tapasztalataim is úgy tűnik megerősítetik, hogy a férfiaknak inkább van szüksége nőre, mint fordítva és nyilván ez jót tesz az önbizalmuknak.
2023. júl. 27. 12:45
6/11 anonim válasza:
Ez azért van, mert az itt írogató pasik hülyeségeket hangoztatnak, amit ép ésszel nem lehet megindokolni. Nem tudják megvédeni az állításaikat a női kommentelőkkel szemben, ezért a végén farokbehúzva elkullognak.
2023. júl. 27. 13:00
7/11 anonim válasza:
A férfiakba nem kötnek bele és nem oltják. Az incelek annál inkább, de ők meg is érdemlik.
2023. júl. 27. 13:50
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg csak nekem van igazam, mindenben. :-D
2023. júl. 27. 14:19
9/11 anonim válasza:
Muti egy ilyet.
2023. júl. 27. 15:32
10/11 anonim válasza:
A valóság nem ilyen, de ez az oldal elég belterjes frusztrált nőbázis lett.
#7: Az ilyen hazugságokat miért erőltetitek? Hogy a viharba ne kötnének itt bele a férfiakba? Nem vagyok incel, de még azt is tök random beszokták rám rántani. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány nőtől olvastam itt érvet azzal kapcsolatban, amit írtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!