Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy van egy kisfia. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves és szép kolléganőm. Szinte mindig vigyorog, ha meglát (ahogyan én is) és nagyon jól érzem magam vele, nagyon megkedveltük egymást. Szeretném komolyabbra fordítani a dolgot azonban kiderült, hogy van egy kisfia. Én nem szeretnék gyereket (sajátot sem, legalábbis egyelőre biztosan) és nincs bajom velük, de ez eléggé elvette a kedvemet. Jártam egyszer egy egyedülálló anyukával és a nem túl hosszú kapcsolatunk azért ment tönkre, mert alig tudtunk találkozni a gyerek miatt és tájékoztatott engem, hogy neki ez sok és ne haragudjak, de a gyerek mellett nem tud és nem is akar komoly kapcsolatot (kisgyerekről van szó, 10 év alatti). Én ezt tudomásul vettem és megértő voltam, azonban rendkívül fájt, ráadásul a gyerkőccel is összehaverkodtunk, megkedveltük egymást. Mintha a fájdalom megduplázódott volna... Ezt semmiképpen sem akarom mégegyszer átélni, viszont bennem van az is, hogy hátha most más lesz... Félek, megmondom őszintén. Mit tanácsolnátok nekem, megéri kockáztatni egy újabb csalódást?
2023. júl. 26. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ex-egyedülálló anyaként mondom, dehogy kockáztass... nem neked való ez. Felesleges belebonyolódnod újra egy ilyen sztoriba.
2023. júl. 26. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad szerintem.
2023. júl. 26. 10:30
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
A fő "probléma" az, hogy nem tudnád elfogadni, hogy nem te lennél az első, úgyhogy inkább hanyagold a nőt, ne adj neki reményt fölöslegesen.
2023. júl. 26. 10:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hagyd.

Egyáltalán nem tűnsz gyerek-rajongónak ráadásul a saját is elég távol áll, nemhogy másé.

És itt soha nem lesz olyan sokszor szabad mint ahogy te szeretnéd.

Én is próbáltam már 2x is gyerekkel rendelkező nővel de nem ment.

2023. júl. 26. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Nehéz döntés. Ha egyébként passzoltok én adnék egy esélyt.
2023. júl. 26. 10:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, ez a helyzet senkinek sem jó. Persze vannak ellenpéldák is, de nagyon ritka amikor ez a dolog pozitív irányba dől el.
2023. júl. 26. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is úgy jön le, hogy nem tudnád elfogadni a gyerekét.

Aki féltékeny más gyerekére, vagy arra, hogy miatta nem tölthetnek elég időt együtt, annak nem érdemes anyukával kezdeni.

Hagyd, hadd találjon olyat, aki elfogadja a helyzetet.

2023. júl. 26. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem hagyd...egy "sima párkapcsolatban" is annyi mindenen megbukhat a dolog, egy gyerekssel meg pláne, és sose leszel első, mindig ott lesz a gyerek, annak minden nyűgjével. Nagyon kedves és szép nő, mégis egyedül van a gyerekével...Amíg kaphatsz ilyen cumó nélkül is kedves, szép nőt, addig szerintem felesleges megalkudnod egy gyerekessel. Neki már egy kompromisszuhalmaz önmagában is az élete, de elvileg neki megéri, az ő gyerek. Neked?
2023. júl. 26. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd. Nem hiàba akinek gyereke van, jobbàra egy hasonlò helyzetü érti meg magàt vele, màs élethelyzet màs jellegü problémàk.

Nyilvàn nem lesznek annyira spontàn programok mert egy gyerekhez kell alkalmazkodni. Ha zavar nincs értelme ebbe belefogni.

2023. júl. 26. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked valo ez, igazabol mindenkinek rossz lenne, ha osszejonnel vele.
2023. júl. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!