Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki a saját kasztja felett ismerkedni, miért nem megfelelő a jelenlegi akinél lenne esély?
Nők:
-miért nem megfelelő az a férfi aki a nővel egy anyagi szinten van?
-ha nem szőke herceg, de helyes, kedves és nem pocakos akkor az miért nem megfelelő?
Férfi:
-miért nem a kedvesebb, dolgosabb és háziasabb nőkre hajtanak a férfiak? Nálam plusz pont a diploma.
#8: "szépen mosolyog, kedves tekintet"
Hogy kinek tűnik szépnek a másik mosolya, vagy kedvesnek a tekintete, az teljesen egyéni, szubjektív megítéléstől függ.
Ez olyan hogy nekem a rózsa, neked a tulipán. Ami nekem tetszik, az lehet hogy neked nem és fordítva. A szépség az nagyon szubjektív.
Mindenki úgy szép ahogy van.
A másik amit írsz az anyagiak. Ezt nem tudom, gondolom sokan feljebbre vágynak. Ez lehet akár nem tudatosan is és tudatosan is. De ugye sokszor az adott élethelyzetből nehezebb kiszakadni mint várni a sült galambot.
"Férfi:
-miért nem a kedvesebb, dolgosabb és háziasabb nőkre hajtanak a férfiak?"
Én személy szerint szívesen ismerkedem ilyen nőkkel is akár. Még a falusi/tanyasi nőkkel sincs bajom. Sőt, azt tapasztaltam, hogy ilyen kis pláza meg insta cicákból több van. Bár ez az én tapasztalatom :))
Férfi vagyok. Azt várom el, amit nyújtok. Ellenben így kb. senkit sem találok, mert a nők valóban maguk fölé próbálnak válogatni. Hozzáteszem, hogy meg is tehetik, maximum nem hosszú ideig.
Amit nyújtok és elvárok: Lehet pár plusz kiló a másikon. Nem kell különlegesen szépnek lenni, csak fogjon meg. Legyen tájékozott és intelligens, nyugodt természetű, érdeklődő. Szeressen kimozdulni, de az otthoni nyugit is.
Nekem nem vonzó egy pocakos férfi se. Én se vagyok a világ legszebbje, annyi hibám van, mint nyilvános wc-ben a baktérium, de teszek az előnyösebb külsőmért. Nem is keveset.
És ugyanezt elvárom a másik féltől is. Nem kell kigyúrt benga állatnak lenni, de azért egy kis izom legyen rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!