Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem irritál?

Figyelt kérdés

Ha egy pasival ismerkedek vagy beszélgetek és benyögi, hogy "micsi?"

Ebből szerintem normalis beszelgetes úgysem keletkezik mert eleve egy idióta kérdés.

2023. júl. 25. 12:55
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Általában nem lehet mert kimerül az ilyen egyéneknek a szótára annyiban, hogy "mizu semmi veled" "micsi én ülök és te" "jól vagyok és te"

Ez számomra nem beszélgetés mert komolyabb témákról nem is lehet beszélgetni ilyenekkel és még intellektuálisan sem passzoló.

2023. júl. 25. 13:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
11. Akkor te kérdez aztán kiderűl.
2023. júl. 25. 13:28
 13/31 anonim ***** válasza:
68%

A legjobb taktika az, hogyha a másik nem tud beszélgetést kezdeményezni, de mégis „összesodort” vele az élet, akkor próbálj meg te felhozni valami értelmeset! Ha ez sem működik, akkor valóban balgaság folytatni azt, ami el sem kezdődött.

Az meg sokkal irritálóbb tulajdonság, ha valaki csak a másiktól várja a megoldást, de azért jóízűen fikázza. :D

2023. júl. 25. 13:32
 14/31 anonim ***** válasza:
35%
Pedig ez a nőkre jobban jellemző. Engem nem zavar.
2023. júl. 25. 13:34
 15/31 A kérdező kommentje:
En általában más témákat szoktam a beszélgetésbe dobni de tapasztalataim alapján utána a másik fél ugyanezeket kerdezgeti ameddig beszélünk 😃
2023. júl. 25. 13:37
 16/31 anonim ***** válasza:
23%
13. Így van. Az érzés amikor valaki okosnak állítja be magát de közben a másik féltől várja az értelmes beszélgetést.
2023. júl. 25. 13:39
 17/31 A kérdező kommentje:

Látom vagy betalalt valami vagy csak problémák vannak a szöveg ertelmezessel 😃

Olvasd el az előző válaszom, nem ennyiből állna normalis esetben egy beszélgetés én általában szeretek többféle dologról beszélni de ha egy személy utána mindig visszanyul a "micsi" kérdéshez abban nem bantaskepp de nem szorult túl sok intellektuális készség.

2023. júl. 25. 13:44
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Ja elég gyökér, nem tud mit írni és jön egy ilyen szöveggel, amit még utoljára MSN en írtunk 2009ben.

Amúgy mit vár? Kb ennyi lenne a beszélgetés:

Micsi?

Gépezek, te?

Én is.

Aztán mi lesz a következő kérdése, hogy vagy? :D

2023. júl. 25. 15:07
 19/31 anonim ***** válasza:
61%
18. Kovetkezo kerdes az lenne , hogy gyere ki piázni a szabadba és ne bent tespedj!
2023. júl. 25. 15:14
 20/31 A kérdező kommentje:

18-as, pontosan! 😃

Es megha írsz valamit hosszabban erre a kérdésre akkor se jut a beszélgetés sehova.

2023. júl. 25. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!