Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szoktak iskolai végzettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szoktak iskolai végzettség alapján válogatni a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Szóval vannak nők akiknek mindenük a diploma. És kevesebb értékű embernek gondoljàk maguknàl azokat az embereket akiknek csak egy szakmájuk és érettségijük van? És ez kihat a társkeresésre is? Lehetséges hogy van mondjuk 1 millió szingli azért mert nem tanult tovább és mivel elszaporodtak a diplomások , ezért a 30-40 korosztály (akinek anno nem volt alap a diploma slager) azok nem kellendő buta embereknek vannak tartva?

#ítélkezés #Diploma hiány #Társkeresés gong #Kevesebb értékű emberek
2023. júl. 25. 06:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-os hozzászólásra: szóval 39 és háromnegyed éves vagy, de azért a maximum a 33 nőben. Hát akkor nincs mit sajnálkozni rajtad, ha már ilyen jól tudsz számolgatni, egy elte matekot a kisujjadból kirázol nem? Jelentkezz! Nehogy aztán mást kelljen folyton ráznod.
2023. júl. 25. 09:03
 12/17 anonim válasza:
70%
Én diplomás vagyok nyelvvizsgákkal, a testvéreim is (szüleim melósok) exem a szakmunkást sem fejezte be, kamionozott. Mi sosem néztük le emiatt egyszer sem, többet is keresett mint én, viszont neki én sokszor voltam "életképtelen diplomás", "hülye irodista" és szerinte csak a fizikai munka volt igazi munka...
2023. júl. 25. 09:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez honnan jött ? 33 éves vagyok.

2023. júl. 25. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13 Előítélet volt bocsi. De akkor rád nem érvényes annyira, bár azért nehogy lemaradj egy bomba 35 évesről, olyankor ne nagyon számolgassál.
2023. júl. 25. 09:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a szellemi színvonal, az érdeklődési kör az, ami számít. A diplomások között is sok a szakbarbár. Az én elődeim diplomások voltak, nekem csak középfokú műszaki végzettségem van. De egyiket sem érdekelte sem az irodalom, sem a zene, színház, mozi, koncertek.

N

2023. júl. 25. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
A diploma érdekes dolog. Valaki már 21 évesen diplomásnak mondja magát, ez max. BSc, ami a régi főiskolai végzettségnek felel meg. Erre régen nem mondták azt, hogy dipolmás! "Klasszikus dipolmát" az egyetem adott, amit most MSc-nek hívnak. Ezt leghamarabb 23 évesen szerezhetik meg, hacsak nem kapott az extrém tehetsége miatt korengedményt.
2023. júl. 25. 17:12
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Már megint a diploma. Erre veritek egész nap.
2023. júl. 26. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!