Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szoktak iskolai végzettség alapján válogatni a társkeresésben?
Esetleg 30-40 évesen nem fiatal csajok közt kellene keresgélni, akiknél azért már alap, hogy nem annyival maradunk az életben, amit a suliban megtanultunk.
Amúgy meg baromi fontos kérdés, hogy a leendő pároddal egy szinten vagytok-e szellemileg ÉS szociálisan.
Nekem nincs mit kezdeni egy átlag melóssal, ahogy a rózsadombi ügyvéddinasztia tagjával sem.
# 4
Irthatnék incelekre jellemző szövegeket pl a 40 es nők már öregek es 18 éves punikat akarok!
De ez Bem igaz! Incel sem vagyok! És nekem a 30 as nők, najó 24-33 közöttiek érdekelnek.
Egy páromnak, se kiszemeltemnek se volt még diplomája. Diplomás nő vagyok.
Árnyalás: Most diplomáztam egy hónapja, a pasim fél év múlva fog. Alapvetően a korosztályommal ismerkedtem mindigis, ők meg eddig nem voltak elég öregek egy diplomához.
21N
A kérdésre: Számomra nem fontos a diploma. Ami viszont igen:
- Szeresse a munkáját
- Legyen kiemelkedően okos (mint pl egy elméleti fizikus, vagy egy agykutató phd hallgató, akkor is, ha ő mást vagy nem tanul, legyen benne ez a potenciál - nem nem fogok elküldeni egyetemre)
- Legyenek céljai (nem feltétlenül karrierben)
- Akarjon örökké fejlődni
- Legyen szabadideje (amikor 100%, hogy nem kell visszarohanni dolgozni)
+ Plusz pont, ha a matek/fizika/informatika vonalon mozog leginkább (mert engem is ez érdekel)
Na akik ezelet teljesítik, általávan diplomások, vagy diplomát terveznek. De önmagában egyikhez sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!