Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért nem találom a párom ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem találom a párom ?

Figyelt kérdés

Tudjátok már 25 éves vagyok és eddig még nem igazán találtam meg azt akit keresek.

Tegnap is beszélgettem egy sráccal és eltűnt 3 órára, majd írja, hogy mással beszélgetett. Ez rendkívül rosszul esett.

Úgyhogy egyszerűen nem értem miért nincsen szerencsém.

2023. júl. 24. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Valakinek bejön az élet, valakinek nem.
2023. júl. 24. 08:14
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
jaj ne. valaki nem rád figyelt 3 órán keresztül. 25 vagy, holnap majd jön kettő másik...
2023. júl. 24. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Én például szerintem azért nem, mert olyat keresek, akivel tényleg összeillünk, és szeretnénk egymással a közös jövőt. Egy ismerkedésnél nagyon sok dolog kiderül, és olyankor sokszor nekem is elmegy a kedvem. Tehát pont így vagyok mint te, kérdező... eléggé vége hossza nélküli ez a keresgélés.

Tegnap láttam erről egy jó videót, hogy hogyan lehet megtalálni az igazit, egy pszichógusnő beszélt erről, viszont nem volt szokványos, nagyon tetszett, de nyilván ezek sem oldják meg a helyzetet, hogy az ember próbálja kiszűrni a hibákat.

Úgyhogy megértem. Hol próbálkozol amúgy?

2023. júl. 24. 08:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Interneten leginkább, de személyesen is néha.
2023. júl. 24. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
4: én mentem olyan csapatprogramokra, ahol lehet beszélgetni, kirándulós csoportok is vannak... nekem ez jobban bejött stílusra, mint egy direkt randizás, mert sokkal inkább természetesebb a közeg, és több beszélgetésem, és ismeretségem is lett. Tudok jópár kapcsolatról is, ami ilyeneken szövődött, konkrét ismerőseim is. Nyilván ehhez tényleg olyanoknak kell ott is találkozni akik összeillenek. Én még eddig nem találtam ilyet, de látom benne a lehetőséget, hogy másnak ez teljesen bejött.
2023. júl. 24. 08:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát tudod azért mert ez van.
2023. júl. 24. 08:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Mióta ismerkedsz?
2023. júl. 24. 08:29
 8/11 anonim ***** válasza:
A massal, az egy masik not jelent, vagy valakit, akit nem nevesitett, mert ugyse ismered?
2023. júl. 24. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert még nem jött el az időd...
2023. júl. 24. 21:59
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert nem csak keresni kell, hanem közben olyan emberré válni is, aki kell valakinek.
2023. júl. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!