Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az, hogy egy nő azért nem ír vissza egy férfinak, mert fél attól, hogy nem fog neki tetszeni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 13:39
5/13 anonim válasza:
Én többször is utasítottam vissza férfit például azért mert úgy gondoltam úgy sem tetszenék neki ruha nélkül. Akkor minek csináljak magamnak is felesleges szívfájdalmakat. Persze nyilván ezt sosem jelöltem meg okként, mindig valami mást mondtam, jelenleg nem állok készen kapcsolatra vagy már van valakim, ilyesmikkel indokoltam.
6/13 anonim válasza:
#5 F@sza vagy. Ahelyett, hogy őszintén bevallottad volna a saját önbizalomhiányodat, inkább úgy teszel, mintha ő nem felelne meg neked. 👏👏👏👌
7/13 anonim válasza:
Jellemző, és jogos is, mert lehet tudni pár megnyilvánulásból hogy nagyigényű e a pali. Nem feltétlenül külsőre, de van akinek csak a mindent kibíró vasszervezetű szépségkirálynő felelne meg kb. (éjszakázás, bármilyen kaja, bármilyen hőmérséklet, bármennyi meló, bármilyen szr körülmények, bezártság stb)
8/13 anonim válasza:
7. Azt hogy kinek milyen nők jönnek be te nem tudhatod.. azért mert egy férfinak jóval szélesebb skálán mozog az ízlése mint egy nőnek.
9/13 anonim válasza:
Engem végig b@sztattak gyerek koromban, és tini koromban is. Amikor elkezdtek nyitni felém a fiúk, teljesen sokkolt, azt hittem, hogy csak szórakoznak meg meg akarnak alázni. El se tudtam képzelni, hogy bárkinek kellenék, ez rá is nyomta a bélyeget sok helyzetre. Aztán akinek végre elhittem, az egy bántalmazó nyomorult volt, aki szintén nonstop b@sztatott, szóval kezdhettem utána előről önmagam felépítését. De nem, áh, nőként minden csupa móka és kacagás, csak nektek vannak gondjaitok. Saját tapasztalatból ajánlom, hogy nézzétek szembe magatokkal, és mártírkodás helyett dolgozzatok a problémáitokon.
10/13 anonim válasza:
9. Te alapból bevonzod a hulyeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!