Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg betegség ilyen nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg betegség ilyen nők iránt vonzódni?

Figyelt kérdés

Nekem mindig is az ektomorf testalkatú nők tetszettek: [link] Vékonyak, látszódnak a bőr alatti erek a karon, a medencecsont, és a bordák, a melleik kicsik, vagy nincsenek.

Viszont az ismerősi köreimben (család, barátok) megvetik ezeket a nőket.

2023. júl. 22. 13:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Én olyan vagyok, mint a bal felső. Nem értem mi a gond, tetszek az embereknek. maximum az vet meg, aki irigy.
2023. aug. 9. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
A képen szereplő nők nem extra soványak, karcsúak, lányosak, még alakulóban.
2023. aug. 10. 00:35
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy töröm a magyart, de

Nem valaki iránt vonzódunk, hanem valakihez vonzódunk

Sokadszor látom ezt a megfogalmazást

Nem értem…

2023. aug. 10. 17:29
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerkesztett képek. Nincs ilyen nő igaziból, mert nem tudna menni 3 métert, nem alkalmas rá ez a csontváz.
2023. szept. 9. 22:04
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a két alsó nagyon szép alkatra, a "sárga felsős" lány meg arcra is tetszik. Bár én is nő vagyok.
2023. szept. 9. 22:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a bal alsó tűnik egészségtelennek. Karján a bőr már szinte mindenhol a csonthoz simul. Nem hogy izom nem látható, még a kötőszövetet is kispórolták, ez már a szó szoros értelmében csont és bőr. Combja sincs. Ellenben a jobb felsővel, ott van még hús a lábon, annak ellenére hogy neki is elég gyengécske a karja.

Másik kettő teljesen normálisnak tűnik, jobb alsó kifejezetten sportos, egészséges így kép alapján.

2023. szept. 10. 02:39
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Ezek csinos lányok, különösen a bal felső. Húszévesen ilyen voltam, engem is sokan piszkáltak miatta. A bunkóknak nem tetszenek a vékony lányok.
2023. szept. 10. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

"A bunkóknak nem tetszenek a vékony lányok."

Valami elcsuszott nalad. Xd

2023. szept. 10. 18:02
 19/19 anonim ***** válasza:

csak a kutyak jatszanak csontokkal, szoktuk mondani :D

nekem ezek mar vekonyak, szeretem, ha van rajta cici és mell, nem zorognek a csontjai.

de ha neked ezek tetszenek, istenem, legalabb nem halaszod el elolunk a nagymellueket :D

az a jo a vilagban, hogy jo esellyel midnenki megtalalja a hozza illo párt, ha kitartoan es ugyesen keres.

2023. nov. 8. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!