Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik 3 havonta váltogatják kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 3 havonta váltogatják kb a "pàrjukat" azok hogy csinálják ,hol találnak nagyon hamar új kapcsolatot ?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok ,az ilyen emberek mitől ilyen úgymond sikeresek , hol ismerkednek ? Más évek alatt alig talál valakit ,addig valakinek 2-3havonta van valakije folyton ?
2023. júl. 22. 10:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
Még valami...a legtöbbször használt jelzők, amellyekkel illetnek, a bájos, és az értelmes (akit csak a felszín érdekel, azzal én sem nagyon állok szóba). 😀
2023. júl. 22. 10:54
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
#10: Azt te csak hiszed. XD Mert akkor nem az lenne az első reakció, hogy mennyire irigylésre méltó, hogy te valami bulin összekapartál valakit.:D
2023. júl. 22. 10:54
 13/23 anonim ***** válasza:
5%

Ki mondta, hogy számomra ez az, amivel elsősorban eldicsekszem? 😀

Számomra is fontos a megnyerő külső, de annál fontosabb az érzelmi intelligencia, az életrevalóság.

Bulizni azért járok, mert szeretek táncolni, és szeretem a barátaimmal jól érezni magamat. Ha akarnám, minden egyes buli után hazamehetnék valami dögös chad-del, mégsem teszem. Ennyire felszínes vagyok 😬😂😂

2023. júl. 22. 10:58
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Ez miért sikeres? Inkább irtó béna, hogy senkivel nem jut tovább. Az első 2-3 hónap nem kapcsolat. Kapcsolat az, ahol már ismerik egymást a felek annyira, hogy hosszabb ideig is kitartson a dolog. De gondolj már bele, hogy 2 hó alatt mi történik? Az, hogy pár hét alatt leesik nekik, hogy rossz együtt, aztán még feszengenek rajta egy kicsit és szakítanak. Ez semmi, de aki még ezt a szerencsétlent is irigyli, na az a nyomor igazán.
2023. júl. 22. 11:04
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
#13: LMAO Ha te mondod biztos úgy van. Azzal semmi baj nincsen, hogy a külső IS fontos, de nem értem miért próbálsz magyarázkodni ennyire. XD Egyébként meg én is járok bulizni, de kb 1-2 havonta egyszer és sose fordult meg a fejemben, hogy ott majd összeszednék valakit komolyabban anélkül, hogy legalább nem hívnám el egy randira emberi időben. Bár most jövő héten igazából fesztiválra fogok menni, nem klubba.
2023. júl. 22. 11:08
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Széles skálán mozog az ízlésük, nem válogatnak úgy mint az incelek akiknek csak az instamodell a nő.
2023. júl. 22. 11:13
 17/23 anonim ***** válasza:
20%
Igen, meglehet, hogy bizonygatom, mert nem igazán -bírom, mikor valaki ismeretlenül belém áll, kóstolgat...aki igazán tökös, elém mer állni, nyilván ez egy online platform, de bevallom, felment bennem a pumpa 🤷‍♀️😂😂
2023. júl. 22. 11:13
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
#17: Hát annak pedig oka van, hogy felment benned a pumpa.:D Na meg ki mondja, hogy nem mernék eléd állni és a szemedbe mondani a véleményemet?
2023. júl. 22. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
4%

Nem járnál jól. Szórakozásból leszbikkel szoktam verekedni, amit amúgy sokan ki sem néznének belőlem, annyira ártatlan kisugárzásom van :")

(Amúgy csak egyszer verekedtem, a tesómat védtem meg) 😬😀

2023. júl. 22. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
82%
Internetes társkeresés, van aki ott talál ilyen kapcsolatra partnert.
2023. júl. 22. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!