Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 3 havonta váltogatják kb a "pàrjukat" azok hogy csinálják ,hol találnak nagyon hamar új kapcsolatot ?
Amikor gyakran váltogattam, akkor jártam bulizni (ott mindig össze tudtam szedni valakit), volt kiterjedt társaságom, onnan is összejött néha-néha egy új. Nem alkalmi kapcsolatok voltak, hanem járogattunk, de hamar rájuk untam, akkoriban elég felszínes voltam és jött egy újabb...
N
Az ilyen neten a leggyorsabb, gondolj bele aki jóképű is jól néz ki annak sincs ideje mindig elmenni sok sok ember közé sok sok olyan helyre ami tele van csajokkal.
De ehhez csupán egy a kulcs, hogy jól kell kinézni.
#6: Mondjuk akinek ez az első reakciója, nem valószínű, hogy sok tapasztalata van a párkapcsolatok terén. :D
Tudod, vannak olyan emberek is, akiknek van önbecsülése és náluk nagyobb a belépőszint annál, mint hogy ott a félhomályban most éppen jól néz ki az a valaki. (Bár mondjuk lehet a házibulikat is ideértette, de a helyzet az, hogy amúgy rendes randi nélkül kb azt sem tudod kivel jársz együtt, csak annyit tudsz, hogy mi a neve, insta/snap/messenger, esetleg melyik suliba jár stb, meg hogy tetszik.
9es, szerintem van tapasztalatom, tekintve, hogy férjnél is voltam már, a bulizós korszakom is megvolt 😀
És nem, nem csak félhomályban nézek ki jól 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!