Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik 3 havonta váltogatják kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 3 havonta váltogatják kb a "pàrjukat" azok hogy csinálják ,hol találnak nagyon hamar új kapcsolatot ?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok ,az ilyen emberek mitől ilyen úgymond sikeresek , hol ismerkednek ? Más évek alatt alig talál valakit ,addig valakinek 2-3havonta van valakije folyton ?
2023. júl. 22. 10:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha tippelnem kellene, akkor Tinder, Badoo és társai. Vannak olyanok akik megtehetik, hogy ilyen gyorsan összejöjjön nekik valami.
2023. júl. 22. 10:28
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Amikor gyakran váltogattam, akkor jártam bulizni (ott mindig össze tudtam szedni valakit), volt kiterjedt társaságom, onnan is összejött néha-néha egy új. Nem alkalmi kapcsolatok voltak, hanem járogattunk, de hamar rájuk untam, akkoriban elég felszínes voltam és jött egy újabb...

N

2023. júl. 22. 10:30
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyen neten a leggyorsabb, gondolj bele aki jóképű is jól néz ki annak sincs ideje mindig elmenni sok sok ember közé sok sok olyan helyre ami tele van csajokkal.

De ehhez csupán egy a kulcs, hogy jól kell kinézni.

2023. júl. 22. 10:31
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Számomra ők lúzer kategória. Bulikból szedik fel a hozzájuk hasonlókat.
2023. júl. 22. 10:33
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Talonban tartanak pàr embert akkoris ha épp kapcsolatban vannak, aztàna ha úgy alakul nem kell 0ròl kezdeni.
2023. júl. 22. 10:39
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó, miért gondolod, hogy lúzerek? Irigy vagy? 😀😀
2023. júl. 22. 10:40
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem válogatnak, összeállnak az elsővel, mindegy, hogy milyen. Ezért se tart tovább pár hétnél.
2023. júl. 22. 10:42
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
A bomba nők, az extrém módon jó pasik és az igénytelenek tudják ezt csinálni. Te melyik vagy?
2023. júl. 22. 10:43
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

#6: Mondjuk akinek ez az első reakciója, nem valószínű, hogy sok tapasztalata van a párkapcsolatok terén. :D

Tudod, vannak olyan emberek is, akiknek van önbecsülése és náluk nagyobb a belépőszint annál, mint hogy ott a félhomályban most éppen jól néz ki az a valaki. (Bár mondjuk lehet a házibulikat is ideértette, de a helyzet az, hogy amúgy rendes randi nélkül kb azt sem tudod kivel jársz együtt, csak annyit tudsz, hogy mi a neve, insta/snap/messenger, esetleg melyik suliba jár stb, meg hogy tetszik.

2023. júl. 22. 10:48
 10/23 anonim ***** válasza:
3%

9es, szerintem van tapasztalatom, tekintve, hogy férjnél is voltam már, a bulizós korszakom is megvolt 😀

És nem, nem csak félhomályban nézek ki jól 😂

2023. júl. 22. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!