Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért a fixaideája ez?
Pl:
A nők ha kiderül hogy a teste nem tökéletesen olyan mint amire a férfi vágyik, akkor mindjárt azzal jönnek, hogy a férfi igazából nem is szereti őket.
Vagy ha többet mondja hogy szeretlek, vagy ilyesmi mint amennyiszer magátol mondaná, akkor a pasi igazából nem is szereti.
És még biztos hallatatok hasonlókat.
Miért fáj ennyire, ha kiderül hogy a partner alkalmazkodik hozzájuk, és nem magátol varázsütésre tökéletes?
21# Az teljesen rendben van.
De ha ott vagyok alattaaaa? Na az a nem normális dolog. De úgy látszik te is "mással" szexelsz miközben a nőddel vagy.
Mire jó ez a képzelgés? Te sem vagy ám tökéletes. Csak mi nem azt vesszük észre ami férfiatlan a pasin hanem azt ami picit is tetszik rajta.
22. Dehogy szexelek én mással fejben…..
Miért olyan nehéz elképzelni, hogy sokaknak nem a külső a legnagyobb és egyetlen prioritás?
Ha a barátnőm nekem 99% megfelel, miért dobnám ki amiatt az 1% miatt?
Igen én se vagyok tökéletes.
És akkor mi van?
Ez tényleg ilyen ovis álomvilág, hogy csak a szépet szabad látni a másikban.
Gondolom te olyan nő vagy, aki nem fekszik le a palijával, mert 3 napja nem borotválta a lábát.
Egy élmény lehet egy ilyen, kényes álomvilágban élő nővel együtt lenni.
23# pont nem érdekel hogy nézek ki. A csöcsömmel már volt bajuk de egy nő nem 2 csöcsből áll.
Ezt magyarázom hogy nem érdekli öket hogy minden más rajtam oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!