Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért a fixaideája ez?
Pl:
A nők ha kiderül hogy a teste nem tökéletesen olyan mint amire a férfi vágyik, akkor mindjárt azzal jönnek, hogy a férfi igazából nem is szereti őket.
Vagy ha többet mondja hogy szeretlek, vagy ilyesmi mint amennyiszer magátol mondaná, akkor a pasi igazából nem is szereti.
És még biztos hallatatok hasonlókat.
Miért fáj ennyire, ha kiderül hogy a partner alkalmazkodik hozzájuk, és nem magátol varázsütésre tökéletes?
De ha hűséges, mi a kérdés?
Én kismellű vagyok, de nem zavarna, ha megnézné másét. Inkább ez, minthogy megcsináltassam 🤣🤣🤣
Én személy szerint nem gondolom hogy attól nem szeretne, vagy nem lenne hűséges hiszen hiába vagyok én az ideálja úgyis lehetséges, hogy nem szeret, vagy hűtlen. Szerintem ez a fajta gondolkodás butaság.
Viszont én úgy gondolom, hogy sokan úgy érzik az egészet, hogy ló helyett szamár a másik, olyan esetben érthető, hogy inkább bele se fog a férfival semmibe.
3. Vannak nők akik szerint nem szeret a párod, csak mert pl kisebb a melled, mint ami a párod ideálja.
Én se értem ezt a mentalitást, szeretném ha valaki értelmesen elmagyarázná.
Az előző kérdező, az egy ostoba tróger, az ilyenekben persze, hogy nem bíznak a nők.
Viszont, ha van egy értelmes, intelligens párod, akivel a vágyaitokról is beszélhettek egymással, na az teljesen más történet.
A korábbi kismellűs kérdés feltevőjéről viszont ordít, hogy minimális EQ-val rendelkező ösztönlény...
Érted már a különbséget, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!