Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet barátnőm ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm ha nem vagyok kigyúrva? Lányok ti összejönnétek olyannal aki nincs kigyúrva vagy inkább a kigyúrtak tetszenek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok pálcika, se dagi, se mackós, igazából átlagos-enyhén sportosnak mondanám magam. 180 cm/65 kg.

Kigyúrt alatt most ne izomkolosszus testépítőket képzeljetek, hanem pl kondis srácokat akik elég azért elég sokat gyúrnak, de még nem annyira hogy ne tudják saját maguknak kitörölni :DD És Xs-es pólóban járnak hogy feszt feszüljön rajtuk.

Melyik tetszene jobban, ez vagy egy átlagos testalkat?

2023. júl. 21. 16:17
A kérdező szavazást indított:
A kigyúrtak tetszenek jobban
Az átlagos testalkat tetszik jobban
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem az a baj ha valaki nem kigyúrt, hanem ha nagyon elpuhult, el van hízva, vagy ha alkatilag nagyon vékony, nyakigláb testalkat, ezek amik nem esztétikusak.

Számomra pl a legvonzóbb az, amikor valaki alkatilag izmos, kevés mozgással is, alacsony testzsírja van, és nem túl magas.

26/L

2023. júl. 21. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
180/65, az nagyon sovány szerintem.
2023. júl. 21. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Komolyan, ezt már nem hiszem el!

Menj már ki az utcára és nézz körül!

2023. júl. 21. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem ettől függ. Nyilván először a külsőt látod, ahol valamivel vonzóbb egy erős testalkat, de ha megismerkedtek akkor simán lehet hogy sokkal szimpatikusabb vagy az adott lánynak mint egy izmos srác. A külső tényleg nem minden! Először talán sokat számít, de mondok egy példát. Tavaly év elején új osztályba kerültem. Volt egy kb 195 centi magas srác szépen kigyúrva (nem volt izomkolosszus, de jóval izmosabb az átlagnál), aki nagyon nagyon tetszett nekem és kb a fél évfolyamnak. Év közben kiderült hogy bár jófej, de kissé nagyszájú, okoskodós, egoista. Sosem járnék vele csak ha jópár dologban megváltozna. Év végére jöttem rá hogy egy másik osztálytársam viszont nagyon kedves, figyelmes, értelmes, aranyos. Ő átlagos testalkatú, talán egy kicsit mackósabb, nem nagydarab de emberesebb. Jófej, mosolygós, és humoros is. Sokkal szívesebben összejönnék vele mint a másik fiúval. Ez ilyen egyszerű. Egyébként meg akit kedvelsz azt sokkal szebbnek látod.
2023. júl. 21. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Én speciel soha nem jönnék össze kigyúrttal. Azért az alapelvárás nálam, hogy legyen agya az illetőnek.
2023. júl. 21. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Az xs-es póló pont rajtad feszülne, te meg ki tudod törölni magadnak. 😅 Persze, h lehet barátnőd így is.
2023. júl. 21. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
70 kilonak kellene lenned legalabb de 75 lenne a jo. Te vekony vagy .
2023. júl. 21. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
180/65 enyhén sportos?? Giliszta vagy inkább. A sportos azt jelenti úgy nézel ki mint aki sportol nem úgy mint aki diétázik.
2023. júl. 21. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
65 kg az inkább sovány. 70 kg a normal.
2023. júl. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!