Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőnek milyen életszínvonalat kell biztosítani és mennyi pénzből?
A barátodnak még nincs saját kecója? Sumi Vandához hasonlítod magad? Neki van sajátja, és a pasidnál százszor jobb pasik foglalkoznak vele.
Te egy önelégült p.csa vagy csak.
Most mi önelégültség van benne, hogy leírom, hogy ugyanaz a kategória vagyok? Azért ne szórakozzunk már, hogy egy fitt testet + szép arcot fel tudok mutatni, akkor csak tv bemondó lehetek. :DDD Hol a k*rva anyátokban éltek ki? 1000 meg 1000 olyan csinos huszonéves mászkál az utcákon is nap, mint nap, mint a Vanda.
Ha nektek ez kiemelkedő, akkor vagy egész nap otthon ültük, vagy valami eszméletlen ocsmányak lehettek.
Itt nem a szépségről van szó, hanem az arrogáns, tenyérbemászó megnyilvánulásodról. Attól, hogy valaki szép, és ezt tudja is, nem feltétlenül kérkedik vele. Lehet magabiztosabb tőle, de ez mellet szerény, és megőrzi emberi mivoltát.
#16:
Egy olyan kérdés alatt nem is érdemes megnyilvánulni normálisan, ami már alapvetően forint fillérre akarja beárazni az x/y színésznőt és a feltevő olyan kijelentéseket tesz, hogy majd a Vanda kevesebbel is beéri, ha majd nem lesz olyan felkapott… Mégis mit vártok?
16
Mit vársz ilyen önelégült kis dögöktől? Minden bizonnyal 15 éves kora óta nem volt egy percet sem szó szoros értelemben szingli, mindig fallosz amin ugrálhat, persze hogy az egóját a végtelen univerzum sem takarja be. A kinézetén kívül meg az egyéb teljesítménye egyenlő a nullával.
#18:
Mondja ezt az anyjával lakó, buta, tanulatlan incel, akinek mégis az ilyen lányok kellenek.🤦♀️
Te nagyon el vagy rugaszkodva a valóságtól, hogy az, hogy megjegyeztem, hogy Vanda-típusú lány vagyok, akkor én nagyot mondok magamról… Mikor ezzel kb annyit állítok, hogy vállalható fejem van és vigyázok a testemre. Még azt is írtam, hogy huszonéves lányok mind így néznek ki. (Amit tudnál, ha néha kimásznál az utcára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!