Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőnek milyen életszínvon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőnek milyen életszínvonalat kell biztosítani és mennyi pénzből?

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 20. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Blöö ott az a nyomorék dezső bence aki a szülei pénzéből építette fel a youtube karrierjét egy 0 senki...
2023. júl. 20. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a végrendeletedbe írd bele, akkor legalább életedben nem kell elviselnie.
2023. júl. 21. 01:26
 13/22 anonim ***** válasza:
26%

A barátodnak még nincs saját kecója? Sumi Vandához hasonlítod magad? Neki van sajátja, és a pasidnál százszor jobb pasik foglalkoznak vele.

Te egy önelégült p.csa vagy csak.

2023. júl. 21. 04:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Most mi önelégültség van benne, hogy leírom, hogy ugyanaz a kategória vagyok? Azért ne szórakozzunk már, hogy egy fitt testet + szép arcot fel tudok mutatni, akkor csak tv bemondó lehetek. :DDD Hol a k*rva anyátokban éltek ki? 1000 meg 1000 olyan csinos huszonéves mászkál az utcákon is nap, mint nap, mint a Vanda.

Ha nektek ez kiemelkedő, akkor vagy egész nap otthon ültük, vagy valami eszméletlen ocsmányak lehettek.

2023. júl. 21. 05:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem ő biztosít magának elég komoly anyagi hátteret, abból, hogy a sok nyomorék csorgatja rá a nyálát. (amúgy szerintem abszolút nem az a rohadt jő nő kategória, csak a környezetemben több fiatal, szép csajt látok, csak őket senki nem "futtatja")
2023. júl. 21. 06:20
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem a szépségről van szó, hanem az arrogáns, tenyérbemászó megnyilvánulásodról. Attól, hogy valaki szép, és ezt tudja is, nem feltétlenül kérkedik vele. Lehet magabiztosabb tőle, de ez mellet szerény, és megőrzi emberi mivoltát.

2023. júl. 21. 06:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Egy olyan kérdés alatt nem is érdemes megnyilvánulni normálisan, ami már alapvetően forint fillérre akarja beárazni az x/y színésznőt és a feltevő olyan kijelentéseket tesz, hogy majd a Vanda kevesebbel is beéri, ha majd nem lesz olyan felkapott… Mégis mit vártok?

2023. júl. 21. 06:40
 18/22 A kérdező kommentje:

16

Mit vársz ilyen önelégült kis dögöktől? Minden bizonnyal 15 éves kora óta nem volt egy percet sem szó szoros értelemben szingli, mindig fallosz amin ugrálhat, persze hogy az egóját a végtelen univerzum sem takarja be. A kinézetén kívül meg az egyéb teljesítménye egyenlő a nullával.

2023. júl. 21. 07:52
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

#18:

Mondja ezt az anyjával lakó, buta, tanulatlan incel, akinek mégis az ilyen lányok kellenek.🤦‍♀️

Te nagyon el vagy rugaszkodva a valóságtól, hogy az, hogy megjegyeztem, hogy Vanda-típusú lány vagyok, akkor én nagyot mondok magamról… Mikor ezzel kb annyit állítok, hogy vállalható fejem van és vigyázok a testemre. Még azt is írtam, hogy huszonéves lányok mind így néznek ki. (Amit tudnál, ha néha kimásznál az utcára.)

2023. júl. 21. 09:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyedül élek, villamosmérnök vagyok. Köszönöm, sem nem élek anyámmal, se nem vagyok buta meg tanulatlan. 29 évesen eddig 9 barátnőm volt, szóval incel sem vagyok. Csak ugye nektek öröm, ha valakit szidhattok meg belerúghattok. Önelégült kis semmirekellő rongyok
2023. júl. 21. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!