Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet esélyem egy onlyfans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem egy onlyfans modellnél?

Figyelt kérdés
Onlyfansen találtam egy tök aranyos lányt webcamoztunk is chateltünk, volt hogy nem szexről beszéltünk, csinos szőke lány és 23 éves én meg 38
2023. júl. 20. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Az esélyed 0%.
2023. júl. 20. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
ha el tudod tartani...
2023. júl. 20. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Mi a fenéért akarnál társadul egy ringyót, azt mondd már el nekem?

Egyáltalán, miért használod ezt az oldalt? Kb 600 olyan dolgot tudok felsorolni, amire ha az erre szánt pénzt költenéd jobb lenne neked, vagy a világnak. Inkább add egy kutyamenhelynek a pénzt, vagy menj el belőle egy olyan nemzet éttermébe, ahol még nem jártál, vagy rakd félre az összegeket és menj el valami más országba, stb.

BÁRMI jobb, mint pénzért nyálat csorgatni a kib*sz*tt onlyfans-en. Ezek a tök aranyos lányok körülbelül a halál f*szára kívánnak, de legjobb esetben is telibesz*rnak téged, csak egy nyominak tartanak. Te meg adod nekik a pénzt, így csak élősködői lesznek a társadalomnak, nem építik, nem tesznek hozzá semmit, mert a hozzád hasonló tökkelütöttek pár hamis szép szóért öntitek a bankszámlájukra a lóvét.

Hát normálisak vagytok? Van nektek bármi önbecsülésetek?

2023. júl. 20. 20:05
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Az utolsó vén lúzer is 20 éves modell lányt akar.

Szánalmas. Te igen ostoba, tőled csak a pénzed kell neki.

2023. júl. 20. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha klonoztatod magadnak akkor igen.
2023. júl. 20. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Vesztes vagy....
2023. júl. 20. 20:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

“Mi a fenéért akarnál társadul egy ringyót, azt mondd már el nekem?”

Mert ennyit ér a személyes kultúrája; két fillér huszat nem ér a kérdés feltevőjének bőre sem.

2023. júl. 20. 21:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Az esély megvan, de kb 0,3%
2023. júl. 20. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Lefog huzkodni te bhóc!
2023. júl. 20. 22:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
O is lehuz majd 2 millaval… ebbol elnek. A aiv ,onkrizikavsl nem rendelkezo sorhasu plottyedt ferfiakbol.
2023. júl. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!