Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen testű nők lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen testű nők lennének az ideálok? Ennek a modellnek szerintetek tökéletes a teste?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 7. 22:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
2021. szept. 7. 22:11
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
*Az ilyen testű nők a modell ideálok.
2021. szept. 7. 22:12
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

azért ez már az anorexia határa.. rohadtul nem !

amúgy nem mind1 hogy aki ezekre a nőkre hivatkozik egy 80 + kilós nő aki kb makó jeruzsálem hasonlatokat tesz, vagy éppen séggel egy szép arú nax 5 kilóval több mint az egészséges kategória ?!

2021. szept. 7. 22:14
 4/23 A kérdező kommentje:
Ez a modell biztos van kb. 180 cm, vagy annál kicsit magasabb. Én 168 cm, és 55 kg, de nem erre irányult a kérdésem. Hanem mert mindenütt az ilyen testtel rendelkező nőket állítják be tökéletesnek.
2021. szept. 7. 22:17
 5/23 anonim ***** válasza:
98%
Én nőként írom, hogy baromira nem. 175 cm vagyok és 52 kg. Ilyen a genetikám. Folyton megkapom, hogy anorexiás vagyok. Egyek már rendesen. Stb...
2021. szept. 7. 22:24
 6/23 anonim ***** válasza:
10%

Én 168 cm, és 55 kg, "

A helyes jó pasiknál lehet nem te vagy az elsődleges cél..

Ez olyan mint ha azt mondanám, hogy mindenki a gazdag pasikra hajt közben meg csak szimplám átlagos a fizetésem vagy átlag alatti .. remélem érted.

2021. szept. 7. 22:26
 7/23 anonim ***** válasza:
21%
Mint tökéletes női forma szerintem Alexandra Daddairo.
2021. szept. 7. 22:27
 8/23 A kérdező kommentje:
Van barátom, tehát a kérdésem nem erre vonatkozott. Csak valahogy a médiában azt látom, hogy a férfiak számára az ehhez hasonló testalkatú nők a tökéletesek.
2021. szept. 7. 22:28
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
És miért érdekel, hogy más pasiknak mi az ideál? A saját pasiddal nem vagy megelégedve?
2021. szept. 7. 22:33
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Ezek a modell szakmában keresett testek, a valóságban nem azt látom, hogy ez tetszik a férfiaknak.

A valóságban inkább ezek a műmellű,vékony,szálkás testű, nem túl izmos fitness modellek a férfiak számára ideális női testek.

Esetleg még ahogy Pamela Anderson a Baywatchban kinézett.

Persze nem tetszik mindenkinek ugyanaz, többségük az ilyen alkatokat idealizálja.

2021. szept. 7. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!