Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, társkeresésben sikertelen férfiak, illetve barátnőt/partnert régóta nem találók! Mennyi a havi nettó jövedelmetek?

Figyelt kérdés
Kommentben akár a munkátok típusát (szellemi, fizikai) és a vagyonotokat is leírhatjátok (ami ugye nem mindig van összefüggésben a jövedelemmel, hiszen valaki örökölhetett is, vagy egyéb). Azt szeretném feltárni, hogy van-e korreláció a havi nettó jövedelem/vagyon (avagy a munka típusa), és a pártalálási nehézségek között. Ugyanis rengeteg itt az ilyen jellegű kérdés, hogy valaki azt állítja, hogy azért nem talál partnert, párkapcsolatot maga mellé, mert szarul keres (na nem mintha egy 400 ezres kereset szar lenne, de mindegy, én a felét keresem ennek). Én szerintem nem így van, mert az egész eddigi életem rácáfol erre (30 F), de ez csak az én nézőpontom, valóságom. Ezért erős bennem a kíváncsiság, mit mondanak a számszerű tények.

2023. júl. 19. 16:20
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Az utolsónak főleg (5*), valami ilyesmi válaszokra számítottam, akik nagyjából leírják vagyoni helyzetüket, párkeresési helyzetüket, illetve tapasztalásaikat. A 20-as meg is erősített a hiedelmemben.

Ha még vannak hasonló történetek, várom őket :)

Tudom, kicsi az elemszámunk (25), de - a minimálbér alattiakat nem számolva - érdekesek az arányok: 7-12 az 500 ezer fölötti fizuk javára, valahol szerintem ez is jelzésértékűnek tekinthető. Olyan, mintha 12 ember egymástól függetlenül írná le azt a sztorit, hogy "átlag fölött keresek, mégis nehéz a pártalálás".

2023. júl. 22. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!