Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Jeff miért nem külön kategór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Jeff miért nem külön kategória a blackpillen belül?

Figyelt kérdés

Ugye vannak a beta orbiter -ek. A lúzer férfi, akit a nő a húszas éveiben a barátzónában tart, hogy aztán ha nem talál jobbat, 30 fölött házasodjon vele, ami persze már az elején heti 1 -2 szexet jelent majd gyerek után nincs egyáltalán szex..cashout válás stb.

Aztán van a Chad, aki éli a nagybetűs életet. Haverokkal jár bulizni. Megy a Soundra meg a többi fesztiválra. Munkahelyen ő a projektmanager és keres egy raklapnyi pénzt + vannak Fideszes ismerősök stb. Ez a típus alapvetően alig beszél nőkkel, kivéve ha szexelni akar. Olyankor felcsapja az instát, megnézi kik írta a storijára, áthívja őket és szexelnek.

Aztán vannak az incelek, akik láthatatlon a nők szemében. A kategóriát ennyiben össze lehet foglalni.

De van egy negyedik férfitípus is, a Jeff. Ő egyike annak a 3 férfinak, aki azzal a 10 fős lánycsapattal ment a Volt fesztiválra (egyre kevesebb Jeff van a szexpiaci változásuk miatt, a fesztiváljuk meg is szűnt). Hasonlóan a beta orbiterhez, neki is elsírják fájdalmaikat a női barátai, akikből jó sok van.. viszont a sírás után Jeff -et áthívják szexelni is, mivel amúgy neki is Chad kinézete van, csak egy kicsit feminínebb. A típus egyfajta “alfa orbiter”. Miután a nő 30 fölött lockolt valamit (akár Chad, akár béta) házasságra, Jeff továbbra is megmarad barátként, aztán a cashout(válás) előtt vele fogja megcsalni a férfit.

Ha a Chad törzshelye a sound, a Jeff törzshelye a Volt. Mindkettő jó pasi(alfa), viszont kinézetükben egyértelmű különbségek vannak és bölcsészlány is más körülmények között fekszik le velük.

2023. júl. 19. 13:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
19es nincsmit, meg a hazai PUA közösséget vizsgalva egy kutatáshoz csusztam bele a blackpill meg redpillbe sajnos. Nem ajánlom a tartalmat én is igyekszem távolabb kerülni
2023. júl. 19. 22:32
 22/32 anonim ***** válasza:

19-es: abban mi a baromság, hogy vannak emberek (sőt amúgy a legtöbb ilyen) akik egy-egy akár külső, akár belső tulajdonságot keresnek főleg a másikban?

Pl. van aki csak rockerekkel ismerkedik, nem is akar a közösségen kívülről párt találni magának. Ez is egyfajta "nichemaxxing", vagy vannak akiknek kifejezetten egy típusú nő jön be, mondjuk a szőke, kék szemű stb. Mondhatjuk úgyis hogy bőven rá lehet játszani bizonyos emberek bizonyos zsánereire. Én anno megkérdeztem a csajomat mégis mi tetszett neki bennem annyira, és az volt a válasza, hogy mert vörös a szakállam. Neki ez volt (akkor) a zsánere én pedig pont tökéletesen beleillettem ebbe. A lényege a "maxxolásnak", hogy direkt ilyen dolgokra rájátszol.

Van egy haverom aki mesélte, hogy mikor az emo dolog nagyon ment, vagyis még előtte ő azt vette észre, hogy ez a stílus eléggé bejött az akkori csajoknak, szóval ő is elkezdte követni és utána ezekben a körökben tök sikeres is lett, főleg, hogy még nem voltak annyian akik emo-sok lettek volna.

Azért így már nem hangzik szerintem baromságnak a dolog.

2023. júl. 20. 11:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Ez a nichemaxxing dolog nem igaz ezeknél a férfiaknál. A Jeff -ek ugyanúgy kellenének a kinézetük miatt akkor is, ha más niche -be tartoznának.
2023. júl. 20. 20:52
 24/32 anonim ***** válasza:
De ha mindenképp kellenének akkor ők miért nem Chadek?
2023. júl. 21. 15:01
 25/32 anonim ***** válasza:
37%

A nichemaxxing a normie kulseju ferfiaknal elony, a Chad-eknel pedig kifejezetten hatrany, mert leszukitik a pool-t az adott niche-re.

39F incel

2023. júl. 21. 16:34
 26/32 A kérdező kommentje:

Azért ha lehetne választani kettő közül:

- A nők 90% -nak tetszem, bárkit el tudok hívni randizni visszautasítás nélkül és a második randin lefekszenek velem a nők.

- A nők 90% -ának nem tetszem, viszont a maradék 10% meg ismeretlenül is rámugrik és berángat a WC -be.

Én a másodikat választanám, tehát a nichemaxxolt Chadet. Sajnos viszont incel vagyok.

2023. júl. 21. 16:46
 27/32 anonim ***** válasza:
57%

18

Ezek szerint a törpék is azért sikeresebbek mint az incelek mert nichemaxxoltak, megkeresték azokat a nőket akik erre izgulnak, erre van fétisük?

Ronda pasira miért nincs fétis? :D

2023. júl. 22. 09:32
 28/32 anonim ***** válasza:
Te mi van?
2023. júl. 23. 07:49
 29/32 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt légyszíves:

[link]

2023. júl. 31. 11:55
 30/32 anonim válasza:
Kicsit szomorúvá tett, hogy mindent amit ebből a szövegből olvastam tisztán értettem..
2023. júl. 31. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!