Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi lenne a véleményetek egy olyan férfiról, aki facebookon próbálna randira hívni titeket? Ez nagyon ciki kategória nálatok?
Nem ciki, de ha idegen, akkor csak akkor reagálnék, ha látom az adatlapját, a megosztásait, van 1-2 kép a barátairól, családjáról, stb különben nem érezném a motivációt, hogy ismerkedjek, ha nincs mi alapján szimpatikusnak tartanom.
Ha ismerős, akkor meg ugye már tudom, hogy érdekel-e vagy sem.
Ha ismerem, es szoktunk rendszeresen beszélgetni, vagy legalább irni, akkor teljesen rendben van.
Ha egy olyan ir akivel nem tartom a kapcsolatot, azt elutasítom.
Ha egy idegen, arra pedig nem is reagálok.
Vadidegenekre nem reagálok.
Régi ismerős hívott már el randizni, egyetemen bejöttünk egymásnak, de végül nem lett semmi, és örültem, mikor elhívott. Aztán lefújta. Aztán újra elhívott és megint közbejött valami. Azóta nem beszélünk. :D
Ha látásból ismerem, akkor nincs semmi bajom vele.
De ha valaki rámír, akit soha a büdös életben nem láttam, azt kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!