Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha akar valamit akkor mièrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akar valamit akkor mièrt nem mondja meg?

Figyelt kérdés
A napokba elmentem egy buliba, ahová egy csaj hívott meg(egy buliba beszèltünk egy keveset azelött)..megèrkeztünk nem sokkal azután megèrkezett az a csaj is aki meghívott(kicsit ittas volt már akkor)..elkezdődött a buli többè kevèsbè már ès egyszer csak ott van mellettem hogy igyak már...nem szabadott volna igyak mert vezettem..de mindenkèpp le akart itatni elmondása szerint hogy èrezzem jól magam,ezèrt egy nagyon keveset ittam...egèsz este táncoltunk nem hagyta hogy lelèpjek melőle...5 órán keresztül táncoltunk..közbe hosszas szemkontaktusok..Alig akart elengedni haza...mondjuk èn sem akartam menni de muszály volt(másnapi meló)...mielött eljöttem volna a kocsi mellett beszèltünk valamiről, közel került az arcunk ès megcsókolt..vagyis inkább egyszerre csókoltuk meg egymást...másnap rám irt kettő emojival ès beszèltünk pár órát..megkèrdeztem hogy mire emlèkszik...az volt a válasz h majdnem mindenre ès mèg rèmlik valami neki de lehet h csak kèpzelte...elmondtam neki h mi törtènt erre megkèrdezte hogy ha ő kapott le akkor haragszok-e ès hogy megbántame..visszakèrdeztem ugyanezt ès a válasza az volt hogy nem ,,sőt,,...viszont lezárta a beszèlgetèst egy smileval elèg hamar...másnap amikor irtam neki kb 1 nap kellett míg visszairt..ès már közelsem abban a stílusban,meg csak èn kèrdeztem ès húztam a beszèlgetèst...erre rástresszeltem,mert bejön a csaj ès nem akarom elcseszni,online meg amugy sem vagyok az a nagy beszèdes...túlgondolom minden mondatom...zaklatni meg nem akarom..ha szeretne valamit mièrt nem mondta el, mert a jelek a bulin arra utaltak..
2023. júl. 18. 10:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az elmult 3 èvben az első csaj ő...aki bejött...19F
2023. júl. 18. 10:31
 2/15 anonim válasza:
Lehet hogy csak ennyit akart. Kérdezd meg tőle ne tippmixelj így sosem fog kiderülni.
2023. júl. 18. 10:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nem èrtem...ha csak ennyit akart volna csak lekapott volna...nem futott volna utánam...a napokba lesz egy bál ahol valszeg ott lesz várjak addig a kèrdèssel vagy csak szimplán irjak rá?
2023. júl. 18. 10:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, milyen fiatal vagy, túl sokat gondolkodsz és túl keveset cselekszel. Nem kellett volna hajnalig váratni a csajt, és megvárni, amíg ő csókol meg téged. Gyakorlatilag az éjszakát azzal töltötte, hogy téged felszedjen, aztán másnap is rád írt, azzal, hogy nem bánja, ami történt. Most mire várnál megint egy következő bálig? Ráadásul ő is tetszik neked - ezt ki kéne mutatni, mert egyértelmű, hogy te bejössz neki. Keresd, hívd el valahova, kezdeményezz, hát ezt várná a szerencsétlen. Te meg még malmozol, hogy rá merj-e írni. Zöld utad van!! :D most kell bátornak lenni. Nincs vesztenivalód. Ne várd meg, míg szerelmet vall és megkéri a kezed... most vagy abban a korban, hogy ha összejön, akkor nagyon nagy a boldogság, ha meg nem, akkor sincs világvége. Kicsit éreztesd már vele, hogy te se bánod, hogy úgy nézett rád...
2023. júl. 18. 11:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Igazad van...csak online valahogy nem megy a beszèlgetès nekem...a legközelebbi hely ahová el tudnám hívni az a bál..4 nap mulva...de valahogy rá fogok irni...
2023. júl. 18. 11:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Ne ballokba hívd meet csak ittas versenytársakat raksz magad elé és rontod az esélyeidet.. kettesben valahova el kell menni.
2023. júl. 18. 12:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Az a baj h falun lakunk mind ketten ès nagyon hely nincs ahova beülni...őszinte kellene legyek ès elmondjam hogy bejön ès meg kène kèrdezzem h jöne a bálba...ha akar valamit akkor leszarja a versenytársaimat...szerintem
2023. júl. 18. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:

ne rejtegesd a vonzalmad, nyugodtan éreztesd vele, bókolj neki, mond el milyen jól érezted magad vele stb.

sétálni, fagyizni, ilyesmikre simán elhívhatod falun is.

2023. júl. 18. 14:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat....hát...ráirtam irogattunk azt irta,meg akar ismerni...a bál elött nem volt időm semmire kb de a bálba elmentem...ahová kèsőbben èrkezett ezèrt elkerültük egymást...erre rámirt h akkor nem jövök...viszont amikor meglátott vèlemènyem szerint került...vagy táncolt valakivel(mindig mással)vagy 60 ember között ült...amikor leültem mellè amikor a barátnőivel beszèlgettek akkor nem sokkal azután felált...barátnője azt mondta h lehet bármi is az egèszből csak èrdekes egy csaj...kihívta hogy beszèljünk...mert mondtam neki is h szerintem kerül..elmentünk sètálni...erre szinte az első mondata az volt hogy legyünk csak barátok...meg hogy mire vártam vagy számítottam...erre èn csak annyit tudtam kèrdezni h akkor mire volt jó az egèsz vagy h mivaaaan..erre azt mondta h ő sem èrti saját magát..emelett egy másik barátnőjèvel akivel nagyon jóba vagyok beszèltem ès ő azt mondta hogy neki azt mondta a csaj hogy szimpi vagyok csak nem tudja h akaroke kapcsolatot....most akkor mivaaaan??
2023. júl. 25. 20:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen kèrdèsemre nem adott szinte semmilyen választ csak kitèrt alóla...kb
2023. júl. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!