Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban érdemes elkezdeni ismerkedni?
Ezidáig nem különösebben foglalkoztatott a téma, de mostanában egyre többen szegezik felém a kérdést különböző formákban ismerősök, barátok.
23/f
Akaratom az van, inkább a motiváció az, ami hiányozhat. Én magamtól ugyanis nem igénylek semmilyen kapcsolatot, talán azért sem, mivel elképzelésem sincs, hogy hogy működik ideális esetben ez a korombélieknél.
Nagyon nincsenek női ismerőseim, de a hétköznapi tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy nem veszíthettem sokat: az utóbbi 8 évben csak szimplán unott, nagyon hasonló kisugárzású lányokat láttam, emiatt is volt számomra kicsit érdektelen ez az egész, ezért nem fektettem bele több energiát anno.
Amikor vágysz rá.
Az ismerősök érdeklődése erről nem indikál ilyesmit.
14-15 éves kortól normális, hogy az embert elkezdi érdekelni komolyabban a másik nem. Olyan 16-17 korban már nme árt ha aktív szexuálisan is valaki, az első komolyabb kapcsolatoknak is ekkor kellene kialakulnia.
23 évesen még nem késő elkezdeni de azért már legalább 7-8 év "lemaradást" kell behozni.
Tényleg nem foglalkoztatott eddig a téma? Az első barátom 19 volt, amikor összejöttünk és ő is azt mondta nekem, hogy én voltam az első, aki egyáltalán tetszett neki. Nem hittem el de ezek szerint tényleg van ilyen.
Amúgy szerintem az igény a párkapcsolatra olyan 15 éves kortól kezdődik plusz mínusz 1-2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!