Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban érdemes elkezdeni ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ezidáig nem különösebben foglalkoztatott a téma, de mostanában egyre többen szegezik felém a kérdést különböző formákban ismerősök, barátok.

23/f

2023. júl. 17. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jólesik, amikor akarod és legfőképp érett vagy hozzá!
2023. júl. 17. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És te az ő engedelmes kutyuskájuk vagy, vagy netán saját akaratod is van, kérdező? (Én az ilyeneket úgy elhajtanám, hogy visszanézni se volna kedvük többé.)
2023. júl. 17. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyéni, hogy kinek mikor. Ha te még nem akarsz, akkor nem kell elkezdeni csak azért, mert mások már kérdezgetnek. Majd ha magad miatt szeretnéd, akkor érdemes.
2023. júl. 17. 22:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Akaratom az van, inkább a motiváció az, ami hiányozhat. Én magamtól ugyanis nem igénylek semmilyen kapcsolatot, talán azért sem, mivel elképzelésem sincs, hogy hogy működik ideális esetben ez a korombélieknél.

Nagyon nincsenek női ismerőseim, de a hétköznapi tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy nem veszíthettem sokat: az utóbbi 8 évben csak szimplán unott, nagyon hasonló kisugárzású lányokat láttam, emiatt is volt számomra kicsit érdektelen ez az egész, ezért nem fektettem bele több energiát anno.

2023. júl. 17. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor vágysz rá.

Az ismerősök érdeklődése erről nem indikál ilyesmit.

2023. júl. 17. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
4: Nem mindenkinek való párkapcsolat, viszont ha barátaid sincsenek, sok mindenről lemaradsz az életben. Nekem ez a felismerés 22 éves koromban történt és nem bántam meg, hogy nyitottam az emberek felé.
2023. júl. 18. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

14-15 éves kortól normális, hogy az embert elkezdi érdekelni komolyabban a másik nem. Olyan 16-17 korban már nme árt ha aktív szexuálisan is valaki, az első komolyabb kapcsolatoknak is ekkor kellene kialakulnia.

23 évesen még nem késő elkezdeni de azért már legalább 7-8 év "lemaradást" kell behozni.

2023. júl. 18. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor akarsz
2023. júl. 18. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem foglalkoztatott eddig a téma? Az első barátom 19 volt, amikor összejöttünk és ő is azt mondta nekem, hogy én voltam az első, aki egyáltalán tetszett neki. Nem hittem el de ezek szerint tényleg van ilyen.

Amúgy szerintem az igény a párkapcsolatra olyan 15 éves kortól kezdődik plusz mínusz 1-2 év.

2023. júl. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!