Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányoknál mindenkinek megy a csajozás?
Hülye kérdésre nem felelek, de a kommentek itt izgalmasak.
A rasszizmusról:
Én fehér ember vagyok. Sokat dolgoztam cigány gyerekekkel, bölcsiben átmeneti otthonos cigány kisgyereknek törölgetem az orrát, ölelgetem, dajkálom, puszilgatom őket mai napig. Beszélem kicsit a lovári nyelvet, jártam roma szakkoliban csak emiatt, mert érdekelt. Világ életemben voltak cigány barátaim.
Ennek ellenére pont tegnap történt meg velem, hogy aluljárós cigányoknak, akik többször loptak már a boltunkból, azt mondtam, hogy nem szolgálom ki őket, mert undorodom tőlük. És persze jött a szöveg, hogy mekkora rasszista vagyok… Egy alkoholista, buta hajléktalan ilyet állított rólam, hogy nekem a cigányságával van bajom. (Ja, tuti nem azzal, hogy a hugyos apróját kell számolgatnom…)
Azért elég legyen már! A legtöbb magyar ember le sem sz*rná a cigányokat, ha tudnának normálisan viselkedni - már aki nem tud. Legyen már legitim kimondani itthon azt, hogy nagyobb szaporulatban vannak és hogy VAN cigánybűnözés itthon…
#32:
Ezt rosszul tudod. Romáknak az első roma világkongresszus óta hívják kollektíve a cigányokat - legyenek beások, lováriak, gáboriak.
De ha egy beást romának hívsz cigány helyett, akkor simán lehet, hogy megsértődik rajta.
#33: 12 év alatti gyerek, aki NEKIMEGY a tanárnak? Mi van?
Az ilyen legyen is büntethető.
Senki sem tiszta magyar
Sit lehet egy barnabb embernek regebbi a csalad faja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!