Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell lányokkal ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,és teljesen kimaradt a lányokkal való ismerkedés az életemből eddig. Általános iskolában kiközösítettek az osztálytársaim, utáltam bejárni, nem volt egy barátom sem. Középiskolában meg azért nem volt lehetőségem, mert kb 5 lány járt abba az iskolába. Bulizni nem jártam, mert nem voltak barátaim. De talán ha lettek volna lányok a közelemben sem lett volna bátorságom ismerkedni, mert akkor nagyon nem voltam kibékülve a külsőmmel, és eléggé magam alatt voltam lelkileg. Most lett pár barátom, és szeretnék majd elmenni bulizni velük. Elég sok lány megnéz az utcán, mert szerintem elég jól nézek ki, és most már elfogadtam a külsőmet, mert nagyon sokat változtattam rajta, és most lelkileg rendben vagyok ezen a téren. Szeretném "kihasználni", hogy jól nézek ki, és ebből a szempontból könnyű lenne az ismerkedés, mert általában egy lánytársaságból mindig megnéz jó pár. De ugye mivel teljesen kimaradt a lányokkal való kommunikáció az életemből, így eddig nem mertem odamenni egyhez sem, hiába mosolygott, vagy volt meg a szemkontaktus.De elhatároztam, ha lesz egy lány akin látom hogy tetszem neki, és nekem is tetszik, akkor oda fogok menni, mert muszáj elkezdeni, mert csak rosszabb lesz ha halogatom,és úgy se fog odajönni hozzám egy lány sem, hiába nézek ki jól. Ha elmegyek egy buliba, és egy lánnyal meg van a szemkontaktus, és mosolyog, akkor menjek oda és hívjam meg egy italra, a többi meg jön magától?Buliban még egyszerűnek is tűnik a csajozás, de jelenleg van egy lány aki tetszik, és szerintem én is tetszem neki, de nem ismerjük egymást, és nem nagyon van olyan helyzet, hogy beszélgetni tudjak vele.Max az utcán tudnám leszólítani ha megvárom, de nem tudom mit mondjak neki. Attól félek, ha odamennék és lerohannám hogy tetszik és lenne e kedve ismerkedni, akkor csak elriasztanám, még ha amúgy lenne is esélyem. Mert más ez szerintem pl 30 éves korban, ott nyíltan kimondja az ember hogy ismerkedni szeretne, de ahogy én elnézem, a saját korosztályomban úgy jönnek össze az emnberek, hogy elsőnek megismerik egymást pl egymás baráti társaságából, elsőnek barátok lesznek, és utána jönnek össze. Pl egy 17-8-9 éves lány hogy reagálná le azt, hogy egy simeretlen leszólítja az utcán azzal hogy ismerkedni szeretne?
2023. júl. 16. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Bárkit le lehet szólítani,csak tök kell hozzá
2023. júl. 16. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen szoktam leszólítani lányokat, de nekem is ilyen múltam volt általánosban és gimiben. De sose volt még randim se. Vajon mi lehet a gond?
2023. júl. 16. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Kuldj kepet.
2023. júl. 17. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt biztos nem fogok, mert isten őrizz hogy megtalàlja valamelyik ismerősöm.
2023. júl. 17. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha jól nézel ki leszólíthatod a lányokat, ha nem akkor nem érdemes.

Ha mosolyognak rád, keresik veled a szemkontaktust, látszik rajtuk, hogy bejössz nekik (birizgálja a haját, elpirul, lesüti a szemét, zavarba jön látványosan, ha rádnéz stb), akkor teljesen mindegy milyen szöveggel mész oda.

Nyilván kulturált keretek között érdemes maradni, de elég lesz egy határozott, "szia, nincs kedved meginni egy kávét velem" vagy valami hasonló. Nem kell túlbonyilítani.

Ha nem nézel ki jól, nem küld jeleket, levegőnek néznek a csajok, akkor viszont értelmetlen bármivel is próbálkozni, a legfrappánsabb, legkreatívabb szöveg sem lesz nyerő, akármennyire magabiztosan és határozottan adod elő.

Tudod ha jóképű, de visszahúzódó, introvertált srác vagy akkor te leszel a cuki, félénk fiú, ha ronda és félénk vagy akkor viszont "creepy" leszel.

Jóképű, rámenős emberként tökös, belevaló gyerek leszel, ronda de rámenős srácként meg bunkó, agresszív, zaklató. Ennyire egyszerű a dolog.

2023. júl. 17. 08:25
 6/8 A kérdező kommentje:
én azért eléggé àtlag felettinek tartom magam, de nekem is vannak hibáim, pl csak 180 cm vagyok, és nagyon sok 170 feletti làny van, meg nyílvàn nem is tetszhetek mindenkinek. De ott van pl az egyik haverom, szerintem ő nem egy túl jóképű sràc, max àtlagos, ő szerinte meg a kinézet szàmít a legkevésbé, ő szerinte az szàmít hogy mennyire ràmenős az ember. Ebben nem értek vele egyet, nem is nagyon szeretek vele a csajozásról beszélgetni, főleg hogy nincs is csaja. Szerintem csak azért mondogatja ennyire ezt, mert tudja hogy nem nèz ki olyan jól
2023. júl. 17. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Átlagos külsőt jó dumával és átlagon felüli anyagi helyzettel lehet ellensúlyozni.

A jó szöveg, a rámenősség fontos, de csak ha külsőre azért elérsz egy legalább átlagosnak mondható szintet.

2023. júl. 17. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Irj
2023. júl. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!