Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne olyan nő akinek ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne olyan nő akinek ez így elég lenne ?

Figyelt kérdés

Minden második kérdés arról szól, hogy mindenkinek túl nagy az elvárása a másikkal szemben. Ezért érdekel, hogy milyen esélyekkel indulnék.

Rólam röviden.

185cm/80kg nincs izmos testem de nagy hasam sincs.

Házimunkát élvezem, tudok főzni is.Takarítás és mosás sem okoz gondot.

Stabil munkahelyem van amivel el tudom tartani magamat.

Függőségem nincs. Hűség egyértelmű.

Akit keresnék.

Legyen meg a közös hullámhossz. Testalkatra hasonló mint én ( arányokat nézve) masszív túlsúly kizárva

Nem dohanyzó.

Szabadtéri programokat kedvelő legyen ne pedig mindíg a négy fal között ülő.

Tudjunk 100%-ig megbízni egymásban és ha problémánk van akkor arra találjunk megoldást és ne az legyen az első gondolat, hogy eldobjuk a másikat.

Működjön a kémia és a szex se legyen jutalomként kezelve.

Így nagyon röviden ennyi.

Kérdésre szívesen válaszolok akár itt is.

2023. júl. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
68%
Nem, ez nőtől is ugyanolyan kevés.
2023. júl. 16. 20:46
 32/53 anonim ***** válasza:
0%
Ne azt hajtogasd hogy kevés, hanem akkor fejtsd ki hogy szerinted milyen igényei vannak az embereknek, ha ez 'kevés' ...
2023. júl. 16. 21:07
 33/53 anonim ***** válasza:
74%

Mindenkinek egyéni. Neked tényleg csak ennyi kell? Itt nincs is szó a személyiségről, csak annyi van, hogy dolgozik, rendben tartja a környezetét, és nem függ semmitől elvileg.

Ebbe bele tudnál szeretni? Ez akár férfi, akár nő, egy senki. Mint egy játékban egy üres karakter, akinek semmi személyisége.

Mondjuk lehet elbeszélünk egymás mellett, mert én párkapcsolatról/szerelemről beszélek, nem olyan, "éljünk együtt, mert jobb nem lesz" kapcsolatról.

2023. júl. 16. 21:14
 34/53 anonim ***** válasza:
12%

Miért kellene beleszeretni? Ez csak egy rövid leírás. Te nem vagy normális. Nyilván a személyisége majd ismerkedés során derül ki. Amúgy meg férfi vagyok, nem nő...

Igenis fontos tényezők azok is hogy legyen bizalom a kapcsolatban, problémamegoldás az eldobás helyett, hűség... ezek 2023-ban fontosak, amikor annyira komolytalan a hozzáállás a kapcsolatokhoz általában hogy lazán félrelépnek, és ha nem tökéletes valami akkor könnyebb másikat keresni mint erőfeszítést fektetni a megoldásba.

Egyébként pedig ellentmondasz önmagadnak, mert persze hogy egyéni, de akkor ne szajkózd itt hogy kevés, ilyen általános kijelentésként, mintha teljesen jelentéktelen dolgokat írt volna magáról.

Mi az hogy 'jobb nem lesz' ? Miben kell jobbnak lennie? Komolyan nem vagy képes megfogalmazni hogy mik az igényeid, vagy simán nem vagy őszinte. Legalább lennél őszinte és mondanád hogy neked egy magas, jóképű vállalkozó kell, aki visz magával utazgatni, vagy egy izmos, toxikus szépfiú. Mert minden más unalmas számodra.

2023. júl. 16. 21:37
 35/53 anonim ***** válasza:
74%

"Amúgy meg férfi vagyok, nem nő..."

??? Nem feltételeztem egyiket sem, de világos, hogy faszi vagy.

"Egyébként pedig ellentmondasz önmagadnak, mert persze hogy egyéni, de akkor ne szajkózd itt hogy kevés, ilyen általános kijelentésként, mintha teljesen jelentéktelen dolgokat írt volna magáról."

Ez mindenkiről jelentéktelen. Nézd már meg azt, mit ír, milyen lányt keres. Már meg tud nevezni valamit, ami a személyiségre vonatkozik. De írhatta volna azt is, hogy "ÉN elmenős vagyok", és arról lehetne tudni, hogy nem olyan lányt keres, aki egész nap otthon ül.

Nekem egy unalmas, jóképű itthonülő szépfiú kell. De most ha ezt leírom, mi változik? Elkezdesz köpködni meg csedecskézni, mikor a kérdezőről van szó, nem rólam. Én itt nem számítok, a kérdezőről van szó, ne terelj, csak mert ma nem írtad le elégszer, hogy toxikus.

Ez alapján senki nem akarja majd megismerni, mert ez alap. Ez olyan, mintha állásra jelentkeznék azzal, hogy "mindennap beérek időben", de hogy mik a képesítéseim, azokat meg sem említem.

2023. júl. 16. 21:48
 36/53 anonim ***** válasza:
74%
De mondok jobbat: nem akarnék összejönni olyan pasival, akinek annyi elvárása van felém, amit a kérdező leír magáról.
2023. júl. 16. 21:51
 37/53 anonim ***** válasza:
12%

Nézd, szerintem a kérdező nem akart hatalmas regényt írni, amit senki sem olvas el, hanem próbálta kiemelni a lényeges dolgokat. Igen, bele lehet kötni abba, hogy hogyan szelektált ilyen tekintetben, de akkor is messze túl erősnek érzem a kritikát.

Na tessék, jóképű szépfiút akarsz, tehát végre sikerült beismerni az igazságot - gratulálok.

És akkor máris kanyarodhatunk vissza oda amit már a legelején is mondtam: csak beteg társadalomban 'kevés' ez, ahol a nők már nincsenek úgy a férfiakra hagyatkozva mint régen (vagy legalábbis úgy érzik), és kedvükre válogathatnak az online felületeken, egy szinte végtelen számú 'férfihalmazból', hogy csak a legelőnyösebb külsejűvel kezdjenek ki.

Ha esetleg nem lennél tisztában vele akkor megsúgom: ez nem egy normális, egészséges állapot, és súlyos társadalmi következményekkel jár. Ha ezt nem érted, hogy miért, nem vagy képes extrapolálni ebből, akkor nem vagy annyira intelligens, mint gondolnád magadról.

És még egy kérdés: és TE ugyan mit hoznál a kapcsolatba? Azon túl hogy puncival rendelkezel?

2023. júl. 16. 22:14
 38/53 anonim ***** válasza:
75%

"Na tessék, jóképű szépfiút akarsz, tehát végre sikerült beismerni az igazságot - gratulálok."

És miért teszel úgy, mintha azzal bukott le, hogy minimum a saját apjával, de inkább egy hullával akarna kikezdeni? :D

" csak beteg társadalomban 'kevés' ez, ahol a nők már nincsenek úgy a férfiakra hagyatkozva mint régen "

Nagyon beteg tényleg, hogy nem vagyunk a férfiakra hagyatkozva. Igazán mocskosul beteg, az az egészséges, ha függünk, és már repdesünk az örömtől, ha nem ver, nem csal, és képes úgy viselkedni, mint egy normál felnőtt ember.

"Ha esetleg nem lennél tisztában vele akkor megsúgom: ez nem egy normális, egészséges állapot, és súlyos társadalmi következményekkel jár. "

De igen, ez az egészséges állapot.

2023. júl. 16. 22:25
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

"És még egy kérdés: és TE ugyan mit hoznál a kapcsolatba? Azon túl hogy puncival rendelkezel?"

Én semmit, mert nem keresek társat. De ha keresnék, nem azt írnám le magamról, hogy elmosogatok és van munkám, mert ezt mindenkiről feltételezem, aki elmegy mellettem az utcán.

Miért akarnék csúnyaképű csúnyafiút?

Látod, mondtam, hogy csak kötekedni fogsz, mert tele a tököd. A vonzó emberek vonzóak, írd meg valakinek gyorsan, mert ez hallatlan.

2023. júl. 16. 22:30
 40/53 anonim ***** válasza:
91%
Az irónia, hogy megint egy ilyen nyomorék nőgyűlölő hív másokat toxikusnak.
2023. júl. 16. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!