Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül 40 éves kor felett boldogan. De hogyan?
,,#7! A családból csak 2 emberrel tartom a kapcsolatot. Egy nagyszülő, aki most került idős otthonba, eddig messze volt. Ő most nagyon sok időmet lefoglalja, amíg beilleszkedik, mert én intézek mindent. A másik egy testvérem és a gyereke, ők egy másik kontinensen élnek. Rendszeres online kapcsolat van, élőben 2 éve nem találkoztunk.
Barátok: Szintén online kapcsolat napi szintű. Offline nagyon ritka időhiány és távolság miatt. Élőben kb.1-2havonta találkozom baráttal.
Dolgozom, van hobbim, ott is társaságban vagyok, otthon már örülök, hogy nem szól hozzám senki.
Majdnem hasonló szitu..
,,Hogy jön ide a nyugdijasotthon?"
Ezen az oldalon a 35-40-45 körülieket hajlamosak odaküldeni.
#14!🤦🏽♀️Ki küldött oda? #7 kérdezte, hogy családom sincs-e. Arra válaszoltam. Nagyszülőm pedig 80 fölötti, nem 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!