Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti öregecskedő nőknek 2-3 gyerekkel alacsonyabbak az igényei mint a 25 év alatti gyerektelen nőknek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 11:18
11/21 anonim válasza:
Öregecskedő az apád f_sza, egy 30-as nő még középkorúnak sem számít. Csak szeretnéd, ha legalább egy gyerekes nőnek kellenél, de még azoknak sem vagy elég.
12/21 anonim válasza:
"az ilyen nőkre tapadnak a férfiak"
Akkor tessek, tapadjatok!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
39F incel
13/21 anonim válasza:
Neked kérdező nem teljesen mindegy ? Nőnek a közelébe sem kerülsz.
14/21 anonim válasza:
Jó tudni hogy már öregecskedek. 😂 gyerekem az nincs, de most mondhatjuk hogy nagyobbak az igényeim mint húsz évesen.
15/21 anonim válasza:
#7 az még az étkezésüket se fedezi, nem hogy a ruháztatásuk, taníttatásukat.
16/21 anonim válasza:
2 gyerekkel (17 és 6 éves) 40 felett (41 vagyok) sokkal magasabb igényeim vannak, mint huszonévesen. Míg huszonévesen "megalkudtam", ha arról volt szó, addig 36 éves koromtól, mióta egyedül vagyok, inkább vagyok egyedül, minthogy "megalkudjak". Vagy jön a nagy ő, aki passzol az igényeimhez vagy így jártam és maradok egyedül.
17/21 anonim válasza:
7 nem akarja még a pasit is penzelni.
18/21 anonim válasza:
33 éves öreg nő vagyok.
Ugyan párkapcsolatban élek és nincs gyerekem, de ha nem lennék foglalt, akkor pont hogy nagyobbak lennének az igényeim, mint mondjuk 20 évesen. Már csak azért is, mert kevésbé van időm és türelmem az idiótákhoz.
19/21 anonim válasza:
Nem mindegy.? Úgyse kellesz senkinek.
20/21 anonim válasza:
32 vagyok, 2 gyerekkel, házas. Ha szingli lennék, eszem ágában nem lenne újra férjet keresni. Hamar megállapodtam, nem voltam felnőttként független. Regisztrálnék tinderre, és szexelnék agyba-főbe, haza nem hoznék senkit. Amúgy sem szimpi nekem ez a mostani társkeresés, ez már tényleg inkább szexpiac, mint szerelem keresése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!