Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés alatt miért ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés alatt miért ilyen?

Figyelt kérdés
Játszma lenne? Segítsetek tapasztalatlan vagyok, régen ismerkedtem, ő érdekelne jobban, messze él tőlem viszonylag, felelősségteljes pozícióban dolgozik, élete a munka körül forog.. ha játszmázna akkor miért nem egy közelebbivel teszi? Egyszerűbb lenne az ő oldaláról nézve, munka közben is folyamatosan keres, még nem találkoztunk, hívás sem volt még, elvileg szeretné és én is, este is szokott dolgozni, és felhoztam hogy beszéljünk ő inkább családjával beszélt rám meg fáradt? Akivel ismerkedünk szokás úgy időzíteni hogy maximálisan tudjunk a másikra figyelni? Nem tudom hogy szokás.. én ha fáradt vagyok is képes vagyok beszélni, és folyamatosan ír, de nincsenek jó reggelt/este üzenetek még szia megszólitás sem.. nagyritkán elköszön de ha azonnal visszaírok meg sem nézi..
2023. júl. 14. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom elsajátítása, hogy ne legyél olyan tudatlan, mint a lakosság 90%-a.

Eric Berne: Emberi játszmák

Várkonyi Zsuzsa: Tanulom magam

2023. júl. 14. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem játszma, ő csak amikor unatkozik akkor rád ír és mivel akarja elvesziteni az unaloműzőjét = TÉGED! ezért rád ír, hogy el ne tűnj!

Lehet egófényező is vagy számára, akár egyszer majd elővesz amikor sorra kerülsz a többi talon mellett.

Miért nem tiltod le???

2023. júl. 14. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mar nem azert, de minek ismerkedsz ilyennel? Kvazi nem tudsz rola semmit, megis ugy csinalsz, mintha az utolso eselyed lenne az elettol. Eleve munkamanias, valszeg gazdag, es minden mas fontosabb neki, mint te. Az ismerkedesi szakasz pont a forditottja szokott lenni, ugy ahogy te csinalod. Elore latszik, hogy elhetetlen parkapcsolat lesz, ahol az anyagi, de meg a lelki viszonyok teren is o lesz folenyben. Ha ugy dontesz, akkor bekerulhetsz a haremebe, es akkor ezt erezd megtiszteltesnek, kb ennyire erdekled.
2023. júl. 14. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:

1# köszönöm!!

De tényleg úgy kell időzíteni a beszélgetést hogy kedvünk legyen a másikra az elején? Vagy hogy fogalmazzak… szokás?

2# miért engem használna unaloműzőnek? Van élete neki is, barátai is vannak, sok ember kedveli olyan típus… engem teljesen felesleges lenne megtartania..

3# azért ragaszkodnék ennyire hozzá, mert ő az első férfi aki képes megd****..az agyam.. vagyis megmozgatni, szépen fogalmazva.. az hogy gazdag pont nem érdekel, én meg jó családból származok.. mi van akkor? Nem értem a logikát.

Kérlek írd le a megfelelő ismerkedési szakaszt, én tényleg régen ismerkedtem, kijöttem a gyakorlatból teljesen, egy kapcsolatom volt pár évig azóta nem is ismerkedtem senkivel.

2023. júl. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!